2777
2789
عنوان

این چیه 😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 63 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبلا هم انگار دیدم 😐😐😂😂

پس پشت پرده خبرایی هست کاش میشد اسکرین چت خصوصیش رو گذاشت 🤦🏻

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تازه امضاشم درباره خداس خدا برگاش ریخته

🤣🤣🤣وای،خیلی خوشمزه گفتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گفتین دعای قرآنی بلدین  میشه برای فروش کالا یه دعا معرفی کنید😕

یه دعا است مامانم امتحانش کرد برای فروش اجاق گاز که قبلاً فروش نمی‌رفت بعد با این دعا فروختش

🧑💻

پس پشت پرده خبرایی هست کاش میشد اسکرین چت خصوصیش رو گذاشت 🤦🏻

حالا نمیدونم همین استارتر گذاشته بود قبلا یا نه

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

یه مردم تاپیکشو لایک کرده که دختر پنج ساله داره😐

آهان اونو میشناسم همش عکس غذا میزارع و از دخترش میگه و زن ندارع😐😐😐😐😐😐

یه دعا است مامانم امتحانش کرد برای فروش اجاق گاز که قبلاً فروش نمی‌رفت بعد با این دعا فروختش

من تولیدی دارم شوهرم مغازه کارامون مونده رو دستمون مشتری نیست 

البته ما عمده می‌فروشیم

خیلی به پول نیاز دارم 

گفتم اگه ذکر یا دعایی هست لطف کنید بگید 

اگه از مادرتون سوال کنید اون دعا رو ممنونتون میشم🖐

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز