2777
2789
عنوان

بچه ها ی مشورت ازتون میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست
باید بدونه جابجا کردن این حرفا هنر نیست اول از همه اینکه بحث کاری با پدرشو گله برده پیش مادرش. مگه ...

چون مامانش رئیس خونوادشونه

باباش بدبخت انگار هیشکارست

چونکه من خیلی بهشون محبت میکنم، بهم گفت بهت میگم تاانقد ساده نباشی و یکم ب خودت بیای

وانمود کنم نفهمیدم تا دوباره کارشون تکرار بکنن؟

چون مامانش رئیس خونوادشونه باباش بدبخت انگار هیشکارست چونکه من خیلی بهشون محبت میکنم، بهم گفت بهت ...

مشکل شما خیلی عمیق تر از چیزی هست که تعریف کردی

والا چی بگم

تو نینی سایت زندگیاشون رو شبیه میدون جنگ حق علیه باطل توصیف میکنن

همه از صبح که بیدار میشن فقط دارن نقشه میکشن و مبارزه میکنن تا شاید بتونن پیروزی به دست بیارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم مرسی❤

خواهش میکنم عزیزم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
ببین عزیزم برو ولی سعی کن از این به بعد سیاست داشته باشی مثلا رفتی دیگه زیاد صمیمی نباش کارای خونه ا ...

من هر دفعه که میخام برم همه این قرار را رو با خودم میزارم

ولیییی باز میرم اونجا مث احمقا همه کار میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سیاست باید تو ذات ادم باشه نیس تو ذات من و متنفرم از اینکه اینهمه ساده ام🤦‍♀️🤦‍♀️

مشکل شما خیلی عمیق تر از چیزی هست که تعریف کردی والا چی بگم تو نینی سایت زندگیاشون رو شبیه میدون ج ...

من ن جنگ میخام ن چیزی

فقط نمیفهمم تو هر شرایطی باید چیکار کنم

میگم کاش یکاریشون کرده بودم ک این حرفو بهم زدن

انگار از محبت خار ها خارتر میشه

من ن جنگ میخام ن چیزی فقط نمیفهمم تو هر شرایطی باید چیکار کنم میگم کاش یکاریشون کرده بودم ک این حر ...

هر چیزی دو رو داره

نمیخوام به شما توهینی کنم. من اصلا نمیشناسمتون که بخوام قضاوتی کنم ولی وقتی شما اینطوری اون خانم رو توصیف میکنی بعید میدونم ایشون هم تعریف خیلی جالبی از شما داشته باشه. 

این طبیعیه که هرکسی از نظر خودش رفتاراش مشکلی نداشته باشه و خوب باشه

از طرف دیگه قرار نیست همه آدما مطابق میل ما باشن. هر آدمی هم عیب و ایراداتی داره

کامنتای دوستان رو بخون. اینا باعث استواری یه زندگی و رابطه میشه؟ اصلا استواری بماند به کنار، آرامش ذهنی خود آدم چی میشه؟ وقتی بخوای برای دیگران نقشه بکشی  آرامش خودت بهم میخوره 

میدونی وقتی رفتی یه سلام خالی بکن و تسلیت بگو بعد هم زیاد اونجا نمون زود برو 

عزیزم الان همسرم زنگ زده

میگه میشه امشب اختلافتو با مامانم بزاری کنارربیای بریم پیشش الان ناراحته واسه خاطر خواهرش ، فردام باهم بریپ تشیع جنازه

خانواده همسرم خونشون ی شهر دیگه تقریبا نیم ساعت فاصله داره باما

میریم اونجا شب باید بخابیم

چیکار کنم😭

عادی باش ولی خیلی بهشون نچسب زیادم نرو نزدیکشون زودم برگرد

عزیزم الان همسرم زنگ زده

میگه میشه امشب اختلافتو با مامانم بزاری کنارربیای بریم پیشش الان ناراحته واسه خاطر خواهرش ، فردام باهم بریپ تشیع جنازه

خانواده همسرم خونشون ی شهر دیگه تقریبا نیم ساعت فاصله داره باما

میریم اونجا شب باید بخابیم

چیکار کنم😭

من هر دفعه که میخام برم همه این قرار را رو با خودم میزارم ولیییی باز میرم اونجا مث احمقا همه کار می ...

تمرین کن کم کم یاد میگیری میدونم سخت

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
عزیزم الان همسرم زنگ زده میگه میشه امشب اختلافتو با مامانم بزاری کنارربیای بریم پیشش الان ناراحته و ...

برو اشکالی نداره ولی دیگه مث قبل عزت و احترام نذار 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
عزیزم الان همسرم زنگ زده میگه میشه امشب اختلافتو با مامانم بزاری کنارربیای بریم پیشش الان ناراحت ...

برو الان شرایطش خوب نیست راستهمیگه شوهرت همین که شوهرت فهمیده و خواهش کرده کلی جلویی 

نباید طرفداری شوهرت رو از دست بدی زیاد ناز کنی خسته میهش

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................