2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 26 پست
خواب دیدم رفتم خونه مادرجونم بعد عروسی بود اونجا بعد یه آقایی بهم گفت که خواستگار دارم اونم از خارجه ...

خیلی خوب و خیره🌸

هم میتونه ازدواج باشه اگه مجردی و هم موفقیت تو کار و زندگی و رزق و روزی و اگه متاهلی حتی بچه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مجردممممم😍😍😍😍😍😍 ممنونممممم💞

💚🌸

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خواب دیدم رفتم خونه مادرجونم بعد عروسی بود اونجا بعد یه آقایی بهم گفت که خواستگار دارم اونم از خارجه ...

عریزم گردن بند علم ودانش ،دانشگاه خوبی قبول میشی بعد دنبال علم میری و عاقبت به خیر میشی ،خوابت هشداری برای اینکه دنبال هدفت ودرس باشی

یه نفر یه پیشنهاد عاشقانه بهت میده که قصدشم جدیه و ازدواجه ،شمارو دوست داره و اصرار داره که قبول کنی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
یه نفر یه پیشنهاد عاشقانه بهت میده که قصدشم جدیه و ازدواجه ،شمارو دوست داره و اصرار داره که قبول کنی

سلام‌گلم  ی نیم ساعت قبل از اذان دیدم تو خونه قبلیمون خوابیم  بعد مامانم میگه برای ازنکه سید دوزت باباتو دعوت گنیم باید بخاری بخریم که خونه گرم باشه   ولی نفهمیدم‌منظورش کدوم دوست چون دوست سید نداره  من متوجه شدم دستشویی ادرار دارم بلند شدم‌برم درو باز کنم میافتادم‌  حالت سنگینی داشتم‌درو باز کردم رفتم بیرون بعد ی دو سه متر جلوتر نه به قصد دستشویی رو چهارپایه کنار راه آب نشستم   بعد تو همون خواب احساس اینکه کسی نگاه نکنه یا نکن چیز ترسناکی باشه به دیوار روبرو نگاه کردم و از پشت درختا فهمیدم حیوونی هست  یهو ی گربه سفید که کثیف بود  یجورایی لات احساس می کردم خط چاقو بهش  دم بریده  و سنگین چاق بیشتر از چای بودن سنگین بود خیلی سنگین پرید پایین اومد دورم منم می ترسیدم و می خواستم دورش کنم بعد ی چوپ رو می خوندم می خورد بهش گاهی میومد دوباره تا اینکه کردمش رفت   تعبیرش چیه ؟

سلام‌گلم  ی نیم ساعت قبل از اذان دیدم تو خونه قبلیمون خوابیم  بعد مامانم میگه برای ازنکه س ...

سلام عزیزم ،،،مامانت منتظر یه روشنایی و گرماست تو زندگی تون ،دلش میخواد به اتفاق مثبت بیفته ،،، شما خیلی احساس پریشونی و سردرگمی می‌کنی ،دلت میخواد ناراحتی هات و بریزی دور ،یه شخص خودخواه و فضول واسه شما دردسر درست کرده یا می‌کنه ،هم میخواد از زندگیت سر در بیاره ،، یه نفر واست دسیسه کرده که احتمالا یا نمیدونی یا اینکه قبلاً بیخبر بودی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
سلام عزیزم ،،،مامانت منتظر یه روشنایی و گرماست تو زندگی تون ،دلش میخواد به اتفاق مثبت بیفته ،،، شما ...

مرسی گلم  ۷ حمد برات می خونم 😘     نمیشناسم تا الان که کیه      تو خواب می ترسیدم  همون ترسی که می ترسی گربه بیاد تو پر و پاچه ات    زدمش چندبار و نمی رفت سریش بود می خواست حمله کنه ولی با دو سه بار زدن رفت بالاخر  

مرسی گلم  ۷ حمد برات می خونم 😘     نمیشناسم تا الان که کیه      تو خو ...

مررررررسی گلم لطف کردی ،،، اون دم بریده گربه نشون میده که فعلا نمیدونی کیه ،اما همین که پرید تو خونه یعنی بعد میفهمی ،ترسیدن تو خواب ناراحت شدنه ،،، ایشالله اتفاقای مثبتی بیفته ،اما هرچی شد قوی باش به هر حال زندگی همش چالشه 

مررررررسی گلم لطف کردی ،،، اون دم بریده گربه نشون میده که فعلا نمیدونی کیه ،اما همین که پرید تو خونه ...

سلام مهربونم میشه در خواست دوستیمو قبول کنی خوابمو خصوصی بهت بگم