2777
2789
عنوان

انگیزه و اراده برای 😍لاغری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 45 پست
پس انگیزه و ارادت کم شده....  باید رو ذهنت کار کنی🥺

من عاشق شیرینی ام و غذا ایرانی برنج ی وضعی! حالا بستنی و چیپس و پفک نمیخورما میوه و اینام نه کم ولی شیره انگور برنج 😐😅شکرم نمیخورم! کیک دوس دارم! اصلا بو غذا بهم میخوره شبیه خونآشاما میشم 😅

من عاشق شیرینی ام و غذا ایرانی برنج ی وضعی! حالا بستنی و چیپس و پفک نمیخورما میوه و اینام نه کم ولی ...

اعتیاد به غذا واقعا خیلی بده درکتون میکنم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم دقیقا برای همین تاپیک زدم دیگه🥲❤️ می‌خوام ببینم بقیه چجوری اراده و انگیزه میگیرن برای رژیم

یه سری کارها هست من قبلا نتیجه گرفتم ازش

مثلا خریدن لباس مورد علاقت و سایز پایین

بذاری جلو چشمت

رو کاغذ حرفای مثبت بنویسی بذاریشون جایی که چشمت بهش میخوره

خودتو نبازی

حتما روز ازاد داشته باشی

اندام مهم تر از خوردن برات باشه

اگه اعتقاد داری به ساب لاغری هم گوش بده که ذهنتو دست کاری کنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من عاشق شیرینی ام و غذا ایرانی برنج ی وضعی! حالا بستنی و چیپس و پفک نمیخورما میوه و اینام نه کم ولی ...

حالا برعکس من اصلا غذا بخصوص غذای ایرانی دوست ندارم😂

نه که نخورما ولی نمیگم وای هوس قرمه سبزی کردم

برنجم دوست ندارم نمیخورم😂😂

ولی فست فود چون نمی‌رسم غذا درست کنم حداقل هفته ای دو سه باری هست😐 اما مثلا ی وعده ایم کلا یا ناهار میخورم یا شام

و امان از شیرینی شکلات🥲

خیلی سخته واقعا 😐😑حالا من رو فست فود اینا کنترل دارم چاقم. راستی برای اینکه متابولیسم ببریم بالا چ ...

خیلی بده تا اخر عمر باید حواست به خوردن باشه☹️😒

چیزای چربی سوز مثل کرفس، قهوه، چای سبز، سرکه سیب، آبلیمو، فلفل، زیره و..... باعث میشه متابولیسم بالا بره

فعالیت هم تاثیر داره

قرص ال کارنیتین هم خوبه ولی باید با مشورت پزشک مصرف کرد

حالا برعکس من اصلا غذا بخصوص غذای ایرانی دوست ندارم😂 نه که نخورما ولی نمیگم وای هوس قرمه سبزی کردم ...

اخ اخ منم شیرینی شکلات 😅😭ولی غذا ایرانی خیلی دوست دارم برعکس اصلا هوس فست فود نمیکنم نمیگم نمیخورما ولی میتونم جلو خودمو بگیرم