2777
2789
عنوان

قرص چاقي

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 26 پست

بچه ها تروخدا نخورید این چرتو پرت هارو من قرص لاغری آلفا از یه جای خیلیییی معتبر گرفتم مصرف میکردم 

تا اینکه داداشم خودش نظامیه تا فهمید قرص میخورم یه دونه قرصش رو برد مواد مخدر نشونش داد تا فقط شیشه و روانگردانه این مدت من فقط مخدر مصرف میکردم نمیدونستم 

خیلی هارو دیدم تو سایت این قرص رو مصرف میکنید تروخدا بندازین دور  

پس چکارکنم ازبس ملت فضووول ععی میگن والای چه لاغرشدی یعنی می‌خوام بگم من ب  سمااااچه

من خودمم خيلي لاغر بودم همش همه بهم ميگفتن ولي تو ك ديگ شير ميدي هيچ كاري نميتوني كني 🥲برات خيلي عوارضش زياده به بچه هم منتقل ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تروخدا نخورید این چرتو پرت هارو من قرص لاغری آلفا از یه جای خیلیییی معتبر گرفتم مصرف میکردم&n ...

منم شنيدم خبرش خيلي پخش شده ، تو لاغريا مواد مخدر ميريزن تو چاقيا هم كورتون 🥲 

من خودم با این خوراکیا کلی وزن گرفتم

ببین قبلا غذا دو سه قاقش بیش تر میخوردم معدم‌پس میزد ولی کم کم وعده هامو زیاد کردم

سیب زمینی بخور ک اب پز سالم تره از سرخ کرده

شیر و شیره خیلی خوردم

سرلاک هم خیلی چاق میکنه

ژله هم خوبه ولی خب نباید زیاده روی کنی

اینارو حداقل میدونی چی داری میخوری ولی قرصا معلوم نیست چی توشونه🤦‍♀️

من خودم با این خوراکیا کلی وزن گرفتم ببین قبلا غذا دو سه قاقش بیش تر میخوردم معدم‌پس میزد ولی کم کم ...

خيلي دير وزن ميده لامصب من خودم ميدوني چند ساله اين كارا رو ميكنم ولي بگو دريع از ي كيلو، الان خودمو وزن نكردم ولي همه ميگن چاق شدم

منم شنيدم خبرش خيلي پخش شده ، تو لاغريا مواد مخدر ميريزن تو چاقيا هم كورتون 🥲 

کلشششش فقط شیشه آمفتامین روانگردان بوده حالم خرابه از وقتی فهمیدم فقط مواد مصرف میکردمه،داداشم کلی دادو بیداد کرد گفت عوارض آمفتامین رو خونده وحشت کرده 🥲

توهم عزیزم نخور وقتی میدونی چی داخلشه 

اینکارو با خودت نکن اصلا