2777
2789
زیاد دادی ولی اینطور که تعریف کردی می‌ارزه واقعا مبارک باشه فدات❤

قربونت برم، ببین قیمتش زیاد نبود، شنیدم این کار رو تو دوبی دارن هزار دلار میگیرن!من استایلج زدم بهترین فیلره تو دنیا، فرانسویه گفت، رو دستش میگن نیس خیلی خوش برخورده خوشگله خودش من که عاشقش شدم بس که خانم بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه جا همینه جلوی خودت باز میکنن تحویل میدن🤓 زیادی داری تبلیغ میکنیا

همه جا همین نیست من رفتم پیش دکتر خلیلی، اگه بشناسیش باز نکرد جلوم برد اون پشت ژلو، بعدشم رفتم انزیم زدم بس که فیک میزنه، تبلیغ کار خوبو باید کرد همه ازم میپرسن لبتو کجا زدی💋

ژل اودری زدم هر سی سی ۸۰۰ بود یکو نیم سی سی زدم شد ۱۲۰۰  اره تغییر کرده حسابی من لبام خیلی بی ...

عزیزم ورم لبت چقدر بود منم این مدل ژل رو‌تزریق کردم‌دو سی سی‌

۲۱۰۰شد‌الان‌حس میکنم لب پایین ژل رفته خیلی ناراحتم ولی خب هنوز ورمه ی کوچولو 

شما ژلتون‌مونده ؟الان ۵روزه زدم 

عزیزم ورم لبت چقدر بود منم این مدل ژل رو‌تزریق کردم‌دو سی سی‌ ۲۱۰۰شد‌الان‌حس میکنم لب پایین ژل رفته ...

اگه اولین باره زدین طبیعیه جذب شدنش دکتر به منم گفت ۶۰ درصدش جذب میشه انتظار زیادی نباید داشت تا اینکه بخواین برین ترمیم تا باز حجم بدین ، من یک و نیم سیسی زده بودم ورمش زیاد بود انگار ۳ سیسی زده بودم منتظرم زخما خوب شه باز برم یه سیسی تزریق کنم 

اگه اولین باره زدین طبیعیه جذب شدنش دکتر به منم گفت ۶۰ درصدش جذب میشه انتظار زیادی نباید داشت تا این ...

من دو سی سی زدم الان ۶روز میشه بنظرم نصف بیشترش رفته دوباره ۲۴ذم برم برای ترمیم میخام یک سی سی اضاف کنم اگر بد نشه