2777
2789
عنوان

چ مدل مانتویی میخرین عید امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 53 پست
تایم استراحت ک نباید گوشی باشه ضرر داره منم مث ت خیلی سختپسند میکنم اخرشم هیجی نمیگیرم

خرید فقط خودم.

واسه همسرم امروز دو تا پیراهن خریدم.در پنج دقیقه. 

یعنی خریدم و حساب کردم و اومدم بیرون کلا پنج دقیقه طول کشید.

میخوام عیدی بهش بدم.

مانتو هم در عرض ده دقیقه برا خودم خریدم. با پرو کردن و خریدن کلا ده دقیقه طول کشید. البته یکماه پیش خریدم. مثل مانتو خودم با جنس پارچه بسیار بد دیدم یه مغازه دیگه. دقیقا هم قیمت بودن. اما جنس پارچه مانتو من خیلی خوب بود. 

کلا زود میخرم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم چرا چنددست مانتو میخری برای عید؟ چندنفرو میشناسم چنددست میخرن. دلیلش چیه؟

عزیزم اون کاربریم تعلیق شد گفتم اینجا جوابتون رو بدم

.

والا عزیزم مثلا میبینی بعضیا فقط اول سال خرید میکنن ک تا آخر سال داشته باشن و دیگه خرید نکنن و ....

بعضیا هم مثلا چندتا به دلشون میشینه و یا برا تنوع میگیرن

من خودم برا تنوع گرفتم ، راستش ب نظرم خوب نیست برا خودم ، چون مانتو پارسال ۲ تا گرفتم یکیش ست اسپرت ک خیلییی پوشیدمش ، یکیشو یه کت شلوار ، یعنی فقط ۱ بار ، اونم یه عروسی پوشیدم ، خب هنوز اونو نو دارم نباید میگرفتم ولی چون خواهرام گرفتن منم گرفتم ، نه برا حسودی ، خب چرا اونا بگیرن ولی من نگیرم 😁😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱
عزیزم اون کاربریم تعلیق شد گفتم اینجا جوابتون رو بدم . والا عزیزم مثلا میبینی بعضیا فقط اول سال خر ...

ببین من کشته مرده مسئولیت پذیریت شدم که اومدی با یه کاربری دیگه جواب منو دادی😄 اونم سوالی که سالهاست نتونسته بودم از کسی بپرسم😅

ازت ممنونم😍 مبارکت باشه به شادی و خوشی و با انرژی مثبت بپوشیشون😘

ببین من کشته مرده مسئولیت پذیریت شدم که اومدی با یه کاربری دیگه جواب منو دادی😄 اونم سوالی که سالهاس ...

فداتشم عزیزم 😁

خواهش عزیزم ، انشاءالله همچنین گلم 🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱

ولا نمیدونم چه مدله مانتو و شلوار باهم شد ۲ ملیون یه مانتو دیگه هم خریدم ۹۵۰ یه مانتو سبز یشمی هم مغازه برادرشوهرم برداشتم اون رو هنوز حساب نکردیم نمیدونم چقدره دیگه مانتو نمیخرم تا سال دیگه