از وقتی عروسی کردیم با مادرشوهر تو یک واحد زندگی میکنم خسته شدم همش منتظره شام بزاری نهار بزاری خوراک لوبیا و عدسی ماکارونی کوکو بادمجان هیچی نمیخوره میگه با معدن نمیسازه همش انتظار داره شام حتما گوشت و برنج باشه خسته شدم بخدا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما هم طبقه پایین پدرشوهرمیم ولی شوهرم زن بابا داره زن باباشم جوونه اینا هم منو یه مدت حمال گیاورده بودن تو حاملگیم بچشو میداد بغلم نگه دارمش من حامله بودم خونش مهمون اومدنی منو صدا میزد ناهاربزارم شام بزارمومنم دیگه بعد اینکه دخترم بدنیا اومد رفت و امدم کم کردم رک گفتم به شوهرم من کلفت نیستم رو نمیوم چون پشت سرم هم خیلی حرف زده گوشم رسیده به شدت حسوده بچشوبابچم مقایسه میکنه چند باری گفته از وقتی بچه ات دنیا اومده بچه منو نگه نمی داری منم گفتم خودم کارو زندگی دارم الان ماهی بیار میرم بالا.پیش خواهزشوهرم گفته بچه اش ازکجا دنیا اومد باید بچه منو نگه میداشتن منم دیگه نفرت دارم ازش محل سگم نمیدم