2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا راحت شم از دستش توروخدا

الهی خدا کمکت کنه خیلی سخته ادم با مادر خودشم سخته یجا زندگی کنه 

ب شوهرت بگو اگر قرار بود با مادرشوهر باشم مرض داشتم شوهر کنم با مادر خودم میموندم 

اصلا تو چرا آشپزی رو گردن گرفتی؟ مادرشوهر من ۷۰سالشه همش خودش درست میکنم البته من ی شهر دیگه زندگی م ...

بعد از عروسیم همش مهمون میومد میگفت تو بپز منم روم نشد دیگه پرو شد 

ما هم طبقه پایین پدرشوهرمیم ولی شوهرم زن بابا داره زن باباشم جوونه اینا هم منو یه مدت حمال گیاورده بودن تو حاملگیم بچشو میداد بغلم نگه دارمش من حامله بودم خونش مهمون اومدنی منو صدا میزد ناهاربزارم شام بزارمومنم دیگه بعد اینکه دخترم بدنیا اومد رفت و امدم کم کردم رک گفتم به شوهرم من کلفت نیستم رو نمیوم چون پشت سرم هم خیلی حرف زده گوشم رسیده به شدت حسوده بچشوبابچم مقایسه میکنه چند باری گفته از وقتی بچه ات دنیا اومده بچه منو نگه نمی داری منم گفتم خودم کارو زندگی دارم الان ماهی بیار میرم بالا.پیش خواهزشوهرم گفته بچه اش ازکجا دنیا اومد باید بچه منو نگه میداشتن منم دیگه نفرت دارم ازش محل سگم نمیدم

فحش میده میگه غلط کردی مجبوری نفهمه

وااای از دست مرداااااا جدیدا تو مخی شدن

خدا کمکت کنه 

عزیزم حالا ک درک نمیکنن توام دایورت کن حرفاشونو رو باسنت😁

شل کار کن اهمیت ب حرفاشون نده