2821
2789
وای بخدا کلافم دیروز رفتم دکتر میگ ی فینگرم باز نیسی درصورتی ک طبق ان تی و پریودی 38هفته و سه روزم&n ...

کلاغ پر بشین پاشو😂😂

بچه ها جدیدا چه سرتق شدن جا خوش میکنن تو ما 😂😂جدیدا هرکی از دوستامو میبینم ۳۹.۴۰هفته همچنان زایمان نکردن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلاغ پر بشین پاشو😂😂 بچه ها جدیدا چه سرتق شدن جا خوش میکنن تو ما 😂😂جدیدا هرکی از دوستامو میبینم ...

دقیقا اخه دارم هفته 39پر میکنم ولی دلش نمیخاد بیاد دریغ از ی درصد درد 😥تازه دیروزم تحریک زایمانم کرده و روزی یک ساعت الی دپساعتم پیاده روی میکنم ولی خبری نیس پسر اولیم 38هفته 3روز بدنیا اومد 

خدایا شکرت🙏🏽

منک باردارم و نمیدونم کی زایمان میکنم با این اوضاذع معلوم نیست چی بشه

منم پارسال دم عید زایمان کردم، هممممه هم اومدن عید دیدنی و هم قبل عید که از بیمارستان اومده بودم، اومدن خونه. خوب شد خرید عید کرده بودم وگرنه آبروریزی بود. به نظرم خرید کن سورپرایز نشی 😄

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
منم پارسال دم عید زایمان کردم، هممممه هم اومدن عید دیدنی و هم قبل عید که از بیمارستان اومده بودم، او ...

ی وضی دارم ک نگو ن میدونم اینور عید زایمان میکنم ن اونور 

از طرفی کارامو کردم مونده خرید خودم ک خب لباس سالی ی مرتبه میخرم هنوز ب جز ی تیک پارچه چیزی نخریدم اونم کفتم زایمان کردم بدم بدوزه 

باورت نمیشه ولی از شب یلدا اصلاح نرفتم چون ابروهام ریخته بود الان اومده صورتمم عین بز پر مو شده واسه هفته دیگ شنبه نوبت دارم برم نمیدونم چی میشه تا کی  زایمان میکنم 😢ینی بلاتکلیف موندم خدایی دکترم میگ ی فینگر هم باز نشدی دارم هفته 39پر میکنم نمیدونم چرا این پسر نمیخاد بیاد 

خدایا شکرت🙏🏽

ی وضی دارم ک نگو ن میدونم اینور عید زایمان میکنم ن اونور  از طرفی کارامو کردم مونده خرید خودم ...

منم قرار بود بعد زایمان لباس بخرم ولی کلا تا دو سه ماه بعدش اصن فرصت نشد. به نظرم آرایشگاه رو زودتر برو، کاره دیگه یهویی نشه. لباس هم اینترنتی اگر دوست داشتی بخر، اگر نه صبر کن قشنگ شکمت جمع بشه بعد.

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰