2777
2789
عنوان

با سیاست ترین زنی که میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 40 پست
یه نفر رو میشناسیم به قول دوستمون زشت و بد هیکل بی ادب به هنر بیکار بیعار اصلا همه چی تموم  هی ...

فقط اون توصیفات اول جمله‌هاتون!

بخدا که اون زنها اینشکلی نیستن شماها از حسادت اینجوری میبینید یا برای دل خنک شدن خودتون اینجوری میگید.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه تعریف کردن اما نگفتن روششون چطوره یه چیزی یاد بگیریم

زن های سیاست مداری که من میشناسم شدیدا پنهان کار ودروغ گو هستند.

به نظر من کسایی که دیگران رو کنترل میکنند یه مقداری دروغ و مکر تو کارشون هست برا همین حاضر نیستند تکنیک هاشونو معرفی کنند

فقط اون توصیفات اول جمله‌هاتون! بخدا که اون زنها اینشکلی نیستن شماها از حسادت اینجوری میبینید یا بر ...

قسم نخور وقتی ندیدی 

میخوای عکسشو بفرستم برات 

خدا رو شکر چیزی نداره که بخوام بهش حسادت کنم 

ایشون سوال کردن منم جواب دادم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
فقط اون توصیفات اول جمله‌هاتون! بخدا که اون زنها اینشکلی نیستن شماها از حسادت اینجوری میبینید یا بر ...

یکی از چیزیای که باث میشه یکی به نظرت زشت یا زیبا بیاد ذاتش هست وقتی ذات یه نفر با دووریی و نیرنگ باشه زیباترین ها هم زشت میشن مثل گفته شما ولی نه از حسادت از ذاتشون

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

سیاست فقط جاری من کلی ازش یاد گرفتم فقط یک نمونه میگم اینجا شما هم به کار ببرید تو جمع همیشه از شوهرش تعریف میکنه و برای هر کاری تو جمع ازش اجازه میخواد یعنی بهش میوه تعارف میکنن اسم شوهرشو میپرسه فلانی چی بردارم یا مثلا فلانی پرتقال بردارم یا همیشه میگه اسم شوهرشو فلان چیز استاده ...... برادرشوهرم به اجبار باهاش ازدوج کرده اونم کلی ماجرا داره ولی هیچ وت به روی خودش نمیاره همیشه تو جمع حرفی بشه تاریخ عقدش رو میگه و میگه بهترین روز زندگی من بوده...... یه عالمه سیاست دیگه داره که برادرشوهرم که نمیخواستش الان شده مطیعش البته بعد هفت هشت سال

سیاست فقط جاری من کلی ازش یاد گرفتم فقط یک نمونه میگم اینجا شما هم به کار ببرید تو جمع همیشه از شوهر ...

این کجاش سیاسته که برا میوه برداشتن از همسرت اجازه بگیری؟

این ذلالت هست‌. حماقت هست.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

این کجاش سیاسته که برا میوه برداشتن از همسرت اجازه بگیری؟ این ذلالت هست‌. حماقت هست.

منم اولش همین میگفتم ولی این یعنی داره به مردش قدرت میده فقط این نیست که همیشه در همه چیز با سیاست هست و شوهری که دلش نمیخواست حتی اینو ببینه شام ناهار خونه مامانش بود الان نیم ساعت بدون زن بچش هیچ جا نمیره

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید🪻⚘️

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕