2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اگه واقعا بخونی اره من سال پیش یماه اخر خوندم پرستاری ازاد قبول شدم اونم ساعت مطالعم خیلی خفن نبودا
اینم کانالمه تو تلگرام منم دوباره کنکور میدم
wakeuptimews
برای تایم بیداری و اینا خواستین عضو شین موفق باشین ایشالا تاپیک قبولیتونو ببینم  

ببین اگه واقعا بخونی اره من سال پیش یماه اخر خوندم پرستاری ازاد قبول شدم اونم ساعت مطالعم خیلی خفن ن ...

واقعا؟پایتون و اینا چطوری بود از صفر شروع کردین ؟معدلتون چند بود؟روزی چند ساعت خوندین؟

واقعا؟پایتون و اینا چطوری بود از صفر شروع کردین ؟معدلتون چند بود؟روزی چند ساعت خوندین؟

من بعد 2سال کنکور دادم پایه خوبی داشتم معدلم تقریبا 19 بود خیلی نوسانی میخوندم از مهر شروع کردم ولی یماه خوندم سر مسیله ای ول کدم تا یماه به کنکور رفتم کتابخونه کمتر از 6ساعت نمیخوندم

من بعد 2سال کنکور دادم پایه خوبی داشتم معدلم تقریبا 19 بود خیلی نوسانی میخوندم از مهر شروع کردم ولی ...

کانالتم دیدم خیلی خوب بود،خب مشخصا معدلت خیلی رو قبولیت تاثیر داشته تراز معدلت چند شد؟

کانالتم دیدم خیلی خوب بود،خب مشخصا معدلت خیلی رو قبولیت تاثیر داشته تراز معدلت چند شد؟

ن اتفاقا چون دیپلمم برا چند سال پیش ترازم 7هزار شد
درحالیکه باید 9هزار میبود
راستی من فرهنگیانم قبول شدم علاقه داشته باشی اونم میتونی قبول شی فقط مصاحبش چرت و پرت ترجیحا هم پارتی داشته باشی من امتیازام خوب بود ولی جام یکی دیگه رو رد کردن بعدا فهمیدم حتی فرمم ندادن بهم

ن اتفاقا چون دیپلمم برا چند سال پیش ترازم 7هزار شد درحالیکه باید 9هزار میبود راستی من فرهنگیانم قبو ...

من دامپزشکی میخوام و اون دانشگاهی که میخوام حداکثر تا ۵۳۰۰ اینا میگیره روزانه، سوالم بیشتر برای اون بود که میشه یا نه