2777
2789
عنوان

بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 39 پست
من سه روز یعد سز رفتم سر کار ولی تا یه هفته درد شدید و نشستن بلند شدن کامل رو باید با احتیاط کامل ان ...

عزیز خنده  .سرفه .عطسه.بالا اوردن چی اشکال نداره بد نیست ؟
یا بعد از چند وقت میشه رابطه داشت و مشکلی نداره

😂😂😂یعنی چی یه ماه گذشته هنوز نمیشینی؟؟؟؟؟ ببخشید واقعا خنده داره دیگه از روز دهم خودت باید بتونی ...

عزیز خنده  .سرفه .عطسه.بالا اوردن چی اشکال نداره بد نیست ؟
یا بعد از چند وقت میشه رابطه داشت و مشکلی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز خنده  .سرفه .عطسه.بالا اوردن چی اشکال نداره بد نیست ؟ یا بعد از چند وقت میشه رابطه داشت و ...

آره گلم دیگه یه ماه شده

ولی زیادی سنگین بلند نکن

برای رابطه یه ماه زوده حداقل ۶۰ روز صبر کن 

آره گلم دیگه یه ماه شده ولی زیادی سنگین بلند نکن برای رابطه یه ماه زوده حداقل ۶۰ روز صبر کن 

چون بالا میارم گفتم به شکمم فشار نیاد بد نباشه

سنگین تا چند کیلو میشه؟ 

عزیز خنده  .سرفه .عطسه.بالا اوردن چی اشکال نداره بد نیست ؟ یا بعد از چند وقت میشه رابطه داشت و ...

نه بابا بعد سه ماه دیگه جوش خوردن 

بعد همون ۴۰ روز میشه رابطه داشت 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من روزای اول مثلا هفته اول عطسه میزدم یکم درد داشت وگرنه ایرادی نداره اصلااا 

رایطه رو باید از دکتر بپرسی چون من کلا بعد دنیا اومدن بچه بخاطر شب بیداری تا دوماه اعصاب نداشتیم🤣🤣

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

نه اون موارد اول هیچ اشکالی نداره رابطه هم بعد از چهل روز چکاپ باید بشی که عفونت و اینا رو نداشته باشی بعدش مشکلی نیست 

💙آمیتیس💙گل سرخ من