2777
2789

بله. تو کشوری زندگی میکنه که این چیزا مطرح نبوده هیچ وقت. میگه هر جور خودت دوست داری و عاقل و بالغی نیاز به حرف من نیست 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
خب اگ گیر بده کات میکنی؟

کات ک نه ولی بهش میگم به تو ربطی نداره و این سلیقه و تصمیم خودمه که چی بپوشم یا نه

من که خودم همیشه عروسی هامون مختلط بوده و کسی هم حجاب نداره یکی یبار گیر داد،ریدم بهش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتعاقا خیلیا کنار میان!

به نظر من که تعدادشون اونقدرا هم زیاد نیستا

هرچند هرکی به خودش مربوطه

ولی اون قسمت دوس پسر،اون بخواد نظر بده باید با پاشنه کفش دهنشو پر خون کرد....

🥶

قاشق نشسته
بعضیا خب حساسن تو همبن سایت میبینی خانما دارن جبهه میگیرن

من خودم مجردم 

ولی خب خونوادمون ازاده 

دخترخاله هام یا خاله هام ازدواج کردن شوهراوناهم مشکلی نداره اصلا بلکه خونواده خودشونم اونطوریه 

پس چرا اینایی که مشکل دارنو ما نمیبینیم

منظور از بیحجاب شنیون و اینا باشه آره ولی لباس باز اصلا دوست نداره حتی توی مراسم زنونه هم میگه لباس زیاد باز نپوش بالاخره ممکنه توی قسمتی از عکس کسی یا فیلمی بیفتی خوب نیست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
2790
2778
2791
2779
2792