2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست
شما هفت لایه شکمت رو نه میبینی نه حس میکنی 😕 هیچ عوارضی سزارین نداره مگ اینک شرایط نداری بری بحثش م ...

والا خواهر من میگه تا چندین سال جای بخیه هام سر بود،دختر خاله م هم همینطور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جای بخیه ها هنوز سر هستن و جایی هم نیست ک شما با حس لامسش نیاز داشته باشی🙁

خب پس عوارض داره و حس خوبی هم نیست که یه جات همش سر باشه

من با اینکه خودم طبیعی بودم و خیلی راحت و خوب زایمان کردم اما به کسی،نمیگم طبیعی یا سزارین، میگم ببین دکترت چی میگی، بدن ها باهم متفاوته

خب پس عوارض داره و حس خوبی هم نیست که یه جات همش سر باشه من با اینکه خودم طبیعی بودم و خیلی راحت و ...

شما متوجه سری اون قسمت نمیشی اصلا😅 ول من به همه میگم سزارین ولی در نهایت خود شخص تصمیم میگیره چ کنه بهترین زایمان اونیه ک خودت دوسش داری وگرنه اذیت میشی

شما متوجه سری اون قسمت نمیشی اصلا😅 ول من به همه میگم سزارین ولی در نهایت خود شخص تصمیم میگیره چ کنه ...

اگه آدم متوجه نمیشه چطوره که شکایت های اطرافیان همه از سریه اون قسمته و شما هم تایید میکنی؟ میتونی بگی اذیت کننده نیست آنچنان، بعله هرکس خودش به تصمیم میرسه ولی خیلی بده که حرف ما رو تصمیم اشتباه یه آدم تاثیر ویژه ای داشته باشه

اگه آدم متوجه نمیشه چطوره که شکایت های اطرافیان همه از سریه اون قسمته و شما هم تایید میکنی؟ میتونی ب ...

شما برو طبیعی فامیلای منم همه سز کردن راضین سری اون قسمت واقعا مهم نی بعضیا فقط دنبال زیر بغل مارن

زایمان طبیعی دومی خییلیی راحت تر از اولیه وخیلی بهتره انشالله به سلامتی زایمان کنی وبرامنم دعاکن 

به زودی زایمان بچه سومم درپیشه وبچه بریچه دعا کن بچرخه که بتونم طبیعی زایمان کنم اصلا در تصورم نمیگنجه برم سزارین اینقدر که ازش میترسم 

زایمان طبیعی دومی خییلیی راحت تر از اولیه وخیلی بهتره انشالله به سلامتی زایمان کنی وبرامنم دعاکن&nbs ...

میچرخه ان شاالله 

ممنون از دعای خوبت

پیاده روی بکن زودی سرش میاد پایین به امید خدا

شما برو طبیعی فامیلای منم همه سز کردن راضین سری اون قسمت واقعا مهم نی بعضیا فقط دنبال زیر بغل مارن

بله حتما حتما، البته که تردیدی بین دو مدل زایمان نداشتم فقط دوست داشتم بدونم چیکار میتونم بکنم زودتر بیاد

زایمان طبیعی دومی خییلیی راحت تر از اولیه وخیلی بهتره انشالله به سلامتی زایمان کنی وبرامنم دعاکن&nbs ...

واقعا؟

منم استرس زایمان دارم بچه دوم زایمان دومت چقدر طول کشید واقعا راحت تر بود؟

اللهم عجل لولیک الفرج