2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد مزس شل و وله مسخرس مسه آش

شما نون ریز کن ، سفت میشه  , آش غذا نیست یه وعده برای کل روزه ، ، شما ایراد میگیرید ، خودتون برا خودتون غذا بپزید

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
شما نون ریز کن ، سفت میشه  , آش غذا نیست یه وعده برای کل روزه ، ، شما ایراد میگیرید ، خودتون بر ...

مگه آب گوشته نون ریر کنم😑😐

اصن قاعده غذا خوردن رو عوض کردی 

ناسینگ
مگه آب گوشته نون ریر کنم😑😐 اصن قاعده غذا خوردن رو عوض کردی 

من نون میریزم😐

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

مادر بیچاره اونقدر غذا بپزه بعد پسرش بیاد بگه شله وله ای خدا 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

دستش اونده دیگه نمیپزه بعدم همیشه تخم مرغ هست

میدونی چیه 

منم یک پسر خاله بد غذا دارم دقیقا مثل تو 

میدونی چیکارش کردیم ی مدت هعی غر میزد 

الان اشپزخونه میدیم بهش میگیم هرچی میخوری بپز 

دیگه براش غذا نمیپزیم هیچوقت 

اینقدر ک غر زد مادر شمام باید این کارو کنه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من مامانم دوسم دارع🥺😛

اخی 

امین هستن ۳ ساله از ایران