2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 79 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت ذات میخاد  باید تو ذات آدم باشه!!! کثیف ترین کار دنیاست! حتی به تلافی

پس چیکار کنم اخه

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

بنظر من لازم نیست حتما کسی، جنس مخالف رو بیاری تو زندگیت تا جواب خیانت رو بدی، بعضی وقتا میتونی با روش های دیگه تلافی کنی، مثلا اینکه قوی بشی، یاد بگیری بدون توجه بهش زندگی کنی، مهربونی و خوبی هاتو ازش دریغ کنی و اون آدم همیشگی نباشی. 

اون بچه بابا ننه اش نیست شاید

تو حلال زاده ای کارایه اونو نکن 

ازش جدا شو اگه اطمینان داری به خیانتاش

بزار بره پی لیاقتش 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

شرایط جداشدن نداری،خیانت کردی لو رفت با تیپا پرتت کرد بیرون بدون اینکه الان خودت با عزت و احترام بری،اون موقع میخوای چیکار کنی؟

متاسفانه مرد خیانت کنه میگن مرده دیگه،زن خیانت کنه میگن ج..دس

هرگز شان خودتو درحد یه هرزه نبین که بخوای مثل اون بشی کاری کن اون خجل بشه ودست از کارش برداره 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خدا نگهتون داره برای بچه طفلکی تون 

پدر و مادر اینقدر بی فکر‌ آخه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

دنبال یه راه منطقی باش

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
بنظر من لازم نیست حتما کسی، جنس مخالف رو بیاری تو زندگیت تا جواب خیانت رو بدی، بعضی وقتا میتونی با ر ...

اون اصلا عین خیالش هم نیست من اینکارا رو بکنم🙃

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.