2777
2789

یه دختر جوان هم یکسال بود ازدواج کرده بود یه روز بعد رابطه شوهرش میره حمام اینم میاد رو کاناپه دراز میکشه و میخوابه اما دیگه بیدار نمیشه گفتن به خاطر بارداری خارج از رحم بوده که چون علائمی نداشته باعث مرگش شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوهوم خوشگله خوشگله مهربون وبااخلاق، شبش رفته بود کلی ماهی اکواریومی گرفته بود چندوقت قبلشم به مادرش ...

دلم سوخت براش . کاش جوونا هیچ وقت فوت نکنن 

اشک داخل چشمامم جمع شد 😔😔🥲

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
و حتي قهوه بعضي جاها توي قهوه چيزي ميريزن ك طرف بخوره حال خوب بگيره دوباره بره همونجا  من از ...

وای اره چه بیوجدانن یه موقع هم ممکنه کافئینش بیشتر از مجاز باشه از طپش شدید بمیرن

دلم سوخت براش . کاش جوونا هیچ وقت فوت نکنن  اشک داخل چشمامم جمع شد 😔😔🥲

عزیزم خدارحمت کنه همه ی رفتگان رو، قعطه ای که برادرشوهرم هست همه جوونن انگار دیگه قرار نیست کسی پیربشه

لطفالایک نکنید،ممنون

آره همسایه امون با شوهرش صبحونه خورده 

بعدش به شوهره گفته بریم برام لباس تابستونه بخر 

مرده گفت به روی چشم 

زنه رفته آماده بشه اومده دیده یارو افتاده کف زمین کبود 

بعدش هر چی احیا کردن برنگشته

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...