2777
2789
عنوان

کادوی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
من خودم صد بار حسم اشتباه  بود حتی تعقیبش کردم دیدم اشتباه میکنن زن وقتی حساس میشه و شک میکنه ه ...

قبلا همچین حسی بود و گوشی رو چک کردم و دیدم آره تو چت کرده 

حتی شایدم قرار گذاشتن نمی‌دونم 💔

متاهل🧿❤️
این اصلا از اون عادتا ندارن فیش بگیره  تا کارت کشید میاد بیرون اس ام اس و نگاه میکنه

خب اس مس هاش نگاه کن بالاخره تو خرجاش مشخصه ساعت خرید بپرس غیر مستقیم. به اهدا واسه منم عادت نداره از اینکارا کنه گاهی  مقصرن مهربون میشن منم تعجب کردم گل خرید گل تازه بود مصنوعی بود یا طبیعی کارت نداشت ی کم ازش بپرس میفهمی

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم صد بار حسم اشتباه  بود حتی تعقیبش کردم دیدم اشتباه میکنن زن وقتی حساس میشه و شک میکنه ه ...

دیگه بستگی به شناخت مرد زندگیت داره که میدونی می‌تونه پاش بلغزع یا نه که شوهر اسی انگاری لغزش داره

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
اخه اینجوری معلومه باز دعوامون میشه  همه چی هم میفته گردن من  اگه واقعا کاری کرده باشه م ...

بگو دوستم میگه تورو با یه زن دیگه دیده 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
دقیقا 💔 یه بار قبلاً همین حس رو داشتم و گوشیش رو چک کردم و دیدم بله ...

خب  سابقه خیانت داره ترسیدی ؟؟ الانم زیر نظر بگیرش میفهمی امیدوارم اشتباه کرده باشی همین دیروز به شوهرم زنگ زدم دیدم صدا تلبویزین میاد گفتم کجایی گف مغازه بعد بهش گفتم صدا میاد گردن نگرفت باز زدم صدا نمیومد اصلا مخم در گیره هنوز

دیگه بستگی به شناخت مرد زندگیت داره که میدونی می‌تونه پاش بلغزع یا نه که شوهر اسی انگاری لغزش داره

والا منم به شوهرم عجیب شک دارم چون قبلا ی چیزایی دیدم ازش ولی هیچوقت گردن نگرفت من شدم آدم شکاک مریض  رو این حساب همش واسه خودم درگیر فکرم 

والا منم به شوهرم عجیب شک دارم چون قبلا ی چیزایی دیدم ازش ولی هیچوقت گردن نگرفت من شدم آدم شکاک مریض ...

معلومه که گردن نمیگیره 

پس بیاد بگه من اینکاره ام

ساده ای خواهر 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
والا منم به شوهرم عجیب شک دارم چون قبلا ی چیزایی دیدم ازش ولی هیچوقت گردن نگرفت من شدم آدم شکاک مریض ...

دقیقا منم همین شدم

ی آدم شکاک و بد بین که دیگه هیچ انرژی مثبتی نداره💔

متاهل🧿❤️
تورو خدا گوشیشو به یه بهانه ای بگیر برو اینستا خواهش میکنم اگه خیانت کرد یه چک محکم بزن توی گوشش

اگه دوباره این کارو کرده باشه واقعا میزارمش و میرم 🥲

متاهل🧿❤️
اگه دوباره این کارو کرده باشه واقعا میزارمش و میرم 🥲

پس سابقه داره 

ببین منو وقتی میگی استرس داره یا یه کار دیگه ای کرده میترسه بفهمی یا خیانت هرطور شده به هر راهی باید بفهمی 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
دقیقا منم همین شدم ی آدم شکاک و بد بین که دیگه هیچ انرژی مثبتی نداره💔

اره منم همینم دکتر هم رفتم کلی اندامم ریخت بهم چاق شدم بخاطر دارو ولی بازم هنوز شکاکم