2777
2789
عنوان

زردی ۱۲نوزاد

182 بازدید | 17 پست

سلام خانمها توروخدا بیایید راهنمایی کنید و دلداریربدید وبگید چکارکنن پسرم ۸دنیا اومده دیدوز نرخص شدم از بمارستان بردمش ازمایش زردی گفتن ۱۲و ۸درصد هست زردیش باید بستری بشه خودم سزاربن هستم نمیتونم پیشش بمونم خواهرشوهرم مونده وشیرخشک میده بهش بنطرتون بعد مرخص شد سینمو میخوره یانه ..چندروزه خوب میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من وقتی به دنیا اومد رنگش زرد بود بعد فرداش زردی رو گرفتم ۱۳ بود مهتابی آوردم خونه همون دستگاه سه روز زیرش بود روز سوم به یک رسید نگران نباش خوب میشه 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  
تو بیمارستان معمولا زود پایین میاد ولی میتونستی تو خونه دستگاه بگیری با شیرخشت و ترنجبین هم کنترلش ...

گفتن دوروزبمونه میاد پایین  ..سینه هام پرشده نمیدونم چکارش کنم .درست وحسابی سینمو نمیگرفت قبل بستری شدنش میترسم بعدا کلا نخوره .تادوروز یا یه روز بعد شیرم خسک میشه یانه؟

دختر من وقتی به دنیا اومد رنگش زرد بود بعد فرداش زردی رو گرفتم ۱۳ بود مهتابی آوردم خونه همون دستگاه ...

چون خودم نرفتم پیشش بخاطر اون بیستر ناراحتم .سینم پرشیرشده ولی ندوشیدم گعتم بزار بمونه اگه اومد میخوره بدوشم خشک میشه؟کارکنم

چون خودم نرفتم پیشش بخاطر اون بیستر ناراحتم .سینم پرشیرشده ولی ندوشیدم گعتم بزار بمونه اگه اومد میخو ...

بدوش نه خشک نمیشه دوباره پر میشه منم میدوشیدم ولی از دکتر بپرس ک شیر خودتو بدی یا ن چون باید کلی رژیم غذایی رعایت کنی اوایلش بچه اذیت نشه از لحاظ نفخ اینا

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!