2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه من آدم مهاجرت نیستم از ریشه کندن و رفتن دل و جرات و دلیل و جسارت میخواد من نمیتونم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
قرار نیست خیلی پولدار شی قراره درس بخونی بعدش شاید بری سرکار و پول دربیاری

خیلی خوبه که ، مگه اینجا برنامه ات چیه؟ معمولا همه درس میخونن تا بتونن کار مناسب پیدا کنن .بستگی داره کدوم کشور ، چقدر زبانشون بلدی ، تنها هستی یا با دوست / همسر میری ..

قرار نیست خیلی پولدار شی قراره درس بخونی بعدش شاید بری سرکار و پول دربیاری

خب مهاجرت همینه کی با مهاجرت پولدار شده همه برای تحصیل و کار میرن خودمم دارم کارامو درست میکنم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

خدا از دهنت بشنوه،، سالی یبار زیاده پنج سال یبارش حالا یه چیزی. پسر شش سالم  از آذرماه فقط توخونه شعار میده مرگ بر آمریکا مرک بر فلانی فلانی،، از بس تو مدرسه یادش دادن،، ترویج ذهن بسته، و فرکانس پایین از همین بچگی،،زندگیه کورکورانه و عدم پیشرفت روحی،، ترویج افسردگی 

بازم بگم.... 

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭