2777
2789
عنوان

تب پسرم😞😭😭

321 بازدید | 26 پست

سلام مامانا پسرم ۱۳سالشه ،چند وقته تب میکنه دی ماه دل درد داشت ، سونو داد غدد لنفاوی بغل ران پاش تورم داشت ، کلی دارو و چرک خشک کن خورد تا خوب شد ، بعد از اون هم یبار تب داشت ،امروز از صبح بی حاله و تبش تا ۳۹میره چند بار شیاف دیکلوفناک ۱۰۰گذاشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ماشالله بزرگه 

ببریدش دکتر فکر کنم باید انتی بیوتیک بزنن تو سرمش تا خوب بشه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

آخه الان که دکترخوب نیست

صبح ببر 

حتما پیگیری کن 

یه ویروس جدید هم اومده دختر منم گرفته اذیت میشه 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

فعلا یه عمومی ببر یه سرمی چیزی بگیربهض بده تاشنبه ببرش متخص

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️