2777
2789
عنوان

خانه تکانی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره از آشپزخونه کلی وسایل هست که اصلا استفاده نمیکنم ظروف وظروف کلا نمیدونم ازکجاشروع کنم الان ک ...

من وسیله هاموبکارمیبرم ولی ریختن کابینت جرات میخواد بخصوص که یه بچه ذوق داره وسط پخش وپلاباشه یکی برمیداره گم گورش میکنه😐

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
به نظرم از اتاقا شرو ع کن کامل که تموم شد برو جای دیگه

اتاق بچه ها اصلا خوب نیس پولم نیس شلف و کمدبزنیم یه تنوع بشه اصلا میرم اتاقا میبینم نمیشه تمیزکردن میگردم خونه میشینم ولی دیگه ۴ردا ببینم چیکار میکنم باید تاماه رمضون تموم کنم اصلا خسته شدم ازین وضعیت فقط میگم خوشبحال بلاگرا  خونشونو هرجوری خواستن هرچی خواستن خریدن همه جاهم باسلیقه دیده میشه ولی خونه های ماشالله البته خونه ی ما🥲

اتاق بچه ها اصلا خوب نیس پولم نیس شلف و کمدبزنیم یه تنوع بشه اصلا میرم اتاقا میبینم نمیشه تمیزکردن م ...

ما هم مثل شماس اتاقمون عزیزم .ولی یکیو بیار کمک واز فردا شروع کن .کلی کار داریم تا عید ها .خرید .ارایشگاه .‌روزه ......

منم دخترم هیجده ماهشه .انقد گریه کرد امروز .هی میگفت مامان بشین 

ای جونم اره زوددلتنگ میشن میخوان بهشون بچسبیم.

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
شامپو فرش ندارم گفتن سرکه و جوش شیرین خوبه من سرکه ندارم گفتم شاید عملکرد ابلیمو مثل سرکست

خونت بوی ابلیمو و سرکه میگیره بعدا شامپو فرش بگیر 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است