2777
2789
عنوان

بیاد خاطره

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 78 پست
اره درست فکر کردی پنج دقیقه دیگه بیشتر در خدمتتون نیستم😐😐😂😂

کجا میری منم نتم ساعت دوازده تمومه بمون حالا دور همیم

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
شما دیگه خیلی خطرناک بودین فرزندم😂😂😂😂😈

کجاش دیدی مدیرمون میگفت شما فقط برین برین دیگه نیایین کلاس دوازدهم ج کلاس لاتی هس 😂😂😂 

بماند که چقد لاستیک معلم و مدیر ترکوندیم 😂

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال آخرم 

کلاس رو با دوستم‌پیچوندم البته نه یه بار دوسه بار 

آخرین بازش معاون پیدامون کرد تهدید کرد که اخراج میکنه ولی من حتی به هیج جام نبود😂

آخرین بارم گوشی اوردم که ببرم اردو تو باغچه قائم کرده بودم رفته ام که بردارم سوار اتوبوس شم مدیر گفت خانم فلانی گوشیتو بده 😅😂

درکل خیلی ساکت و آروم بودم

کجا میری منم نتم ساعت دوازده تمومه بمون حالا دور همیم

من گوشبیمو نذارم زمین خوابم خیلی خیلی بهم میریزه مشکل اختلال خواب دارم

دوس داشتم بمونم

چ کنم 😭😭

تا این مـن، مـن شده است.. صدها مـن در مـن دفن شده است...

کجاش دیدی مدیرمون میگفت شما فقط برین برین دیگه نیایین کلاس دوازدهم ج کلاس لاتی هس 😂😂😂  بمان ...

😐😐😐😐پشم هایم چه غریبانه در فضا میرقصند 😂😂😂😂

😐😐😐😐پشم هایم چه غریبانه در فضا میرقصند 😂😂😂😂

نخند یادم میافته عرق شرم میشینه روم 😂😂

جالبیش اینه که اکثرا کلاس دوازدهم ج براش مقام میآورد و مطرحش میکرد 

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

من گوشبیمو نذارم زمین خوابم خیلی خیلی بهم میریزه مشکل اختلال خواب دارم دوس داشتم بمونم چ کنم 😭😭

برو عزبزم خوب بخوابی خواب های رنگی رنگی ببینی ،🤣😜😜

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
نخند یادم میافته عرق شرم میشینه روم 😂😂 جالبیش اینه که اکثرا کلاس دوازدهم ج براش مقام میآورد و مطر ...

من رفتم لا لا😴😭😭😭

شبت زیبا💐💐

من رفتم لا لا😴😭😭😭 شبت زیبا💐💐

من تازه شروع به خوندن دارم میکنم 

همچنین بیبی🫂💋🥲

خخخخخ......اره توام بیا لیست رفیقام گلم

چشم عزیزم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

اره یبارم  زیر پای معلم اجتماعیمون تخته پاک کن گذاشتیم بیوفته ولی از روش رد نشد

😂😂😂

مخش خوب بوده اونجا 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.