2777
2789
عنوان

بیاد خاطره

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 78 پست
خاطراتم قابل گفتن نیست،🤣🤣🤣

😂😂

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلیطه خانوم بیداری ک،🤣👍

😂😂😂

دوستید

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

دوران دبیرستان از طبقه ی بالا که کلاسمون بود،روی سر بچه های حیات خاک گلدون میریختیم با دوستم🥲🧡

معاون اومد هرچی حرف لایق ادمای بی شخصیت بود نثارمون کرد.😔😂البته امیدوارم منو ببخشن.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
خدا میدونه چه صدایی بوده😂😂😂

یه صدای بد😂حالا منم ادم جدی ای هستم خیلی سوتی نمیدم فکر کن یه دفعه اون صدا بیاد🫠

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یه درخت توت داشتیم زنگ تفریحا ازش اویزون میشدیم توت میچیدیم ، مدیرمون توی بلندگو داد میزد باز این می ...

🤣🤣🤣🤣🤣

بنام خدا آروم بودم الان سلیطه شدم😂😂

به نام خدا 

۷ بار  دفتری که معلمون توش نمره ها می نوشت دزدیم انداختم تو دست شویی 😂😂

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

دوران دبیرستان از طبقه ی بالا که کلاسمون بود،روی سر بچه های حیات خاک گلدون میریختیم با دوستم🥲🧡 مع ...

🤣🤣🤣🤣

ی معلم موجی داشتیم .عادت داشت سر کلاس صندلی رو از دیوار فاصله میداد و گهواره ای میکردش.نگو رفته بود کلاس بغلی تا صندلی رو بیش از حد فاصله داده از دیوار .وارو شده بود.چون بهش خندیده بودن.اونم رفته بود دفتر گفته بود فلان کلاس بوی بد میده نمیتونم درس بخونم 😂

هیچی  سرکلاس تاریخ که از معلمش متنفر بودیم صدا زنبور در میاوردیم پشت ماسک 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·