2777
2789
عنوان

لباس عید😊

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 22 پست

خوبه که وضعیت پدرتو درک میکنی پس تلاش کن تا خودت توانمند بشی و بتونی به خواسته هات برسی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب با تمام وجودم گلایه گردم بخدا دلم گرفته به اندارع تمام دنیا چرا نگاه مون نمیکنه .سخت تز از این ...

از زمانی یادمه همین بوده . امشب بخاطر ی تابلویی که تو اتاقمه واسه ۱۰ پیشه بهم گفتن عوضش نمی کنی 😅 ما خیلی وقته انداختیم . سکوت کردم نگاه کردم 

خوبه که وضعیت پدرتو درک میکنی پس تلاش کن تا خودت توانمند بشی و بتونی به خواسته هات برسی

من الان ۲۵ سالمه تا یادمه در حال درس خوندن و دانشگاه رفتن بودم تو خونه نبودم تنبلی کنم طبیعیه بعد اون دویدن ها دلم بگیره

من الان ۲۵ سالمه تا یادمه در حال درس خوندن و دانشگاه رفتن بودم تو خونه نبودم تنبلی کنم طبیعیه بعد او ...

خب پس تلاش خودتو کردی اگه درست تموم شده دنبال کار باش بلاخره از یه جایی شروع کن کم کم پیشرفت میکنی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️