2821
2789
عنوان

بدون شرح.."

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 70 پست
هنوز الان حوصله سم پاشی ندارم 🍃🐢 نگران نباش همون کوچیک باشه خوبه برات قراره کرما بخورنت به غلت زد ...

میا من حوصلشو دارم😅👌

ن کفشو کاشی میکنم با نما سنگ 😎

میا من حوصلشو دارم😅👌 ن کفشو کاشی میکنم با نما سنگ 😎

اشکال نداره خودم با کلنگ میام سراغت کاشیا تو برات میترکونم اصلا نگران نباشیا🫠🔫

❦You are the most beautiful part of my destiny❦♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه دشمنی داری با من بد جنس 🥲😂

نه دلم میخاد مگه تو فضولی؟دوس دارم قبر تو خراب کنم اصن میخام تازشم کرم ابریشم بریزم روت تو بندت پروانه بشه

❦You are the most beautiful part of my destiny❦♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

نه دلم میخاد مگه تو فضولی؟دوس دارم قبر تو خراب کنم اصن میخام تازشم کرم ابریشم بریزم روت تو بندت پروا ...

از کجا معلوم ک من زود ترازتو بمیرم هاان😁

اگه من دیر تر بمیرم میام هر روز الکی سر قبرت زمزمه میکنم و فاتحه نمیفرستم. بعلع😌

از کجا معلوم ک من زود ترازتو بمیرم هاان😁 اگه من دیر تر بمیرم میام هر روز الکی سر قبرت زمزمه میکنم ...

کاری نداره که امشب تو خواب بالشت میزارم رو سرت خفه میشی میمیری اصلا نگران نباشید من زودتر از تو فسیل نمیشم قول

کاری نداره که امشب تو خواب بالشت میزارم رو سرت خفه میشی میمیری اصلا نگران نباشید من زودتر از تو فسیل ...

اشکال اینجاس ک کلا ادم سحر خیزیم و شبا تا صب بیدارم هر موقع بیایی من بیدارم اینم بگم  اگه اومدی من شبا گشنم میشه یچی بیار با هم بخوریم 😜😁

اشکال اینجاس ک کلا ادم سحر خیزیم و شبا تا صب بیدارم هر موقع بیایی من بیدارم اینم بگم  اگه اومدی ...

مرگ موش میریزم توش میدم به خوردت اینقدر با من یکی به دو نکن بچه راحت بمیر دیگه عیح🐊

مرگ موش میریزم توش میدم به خوردت اینقدر با من یکی به دو نکن بچه راحت بمیر دیگه عیح🐊

مگه قرار نیس خودت از اون بخوری ؟.

چشم امر دیع😄

اون دنیا ک میایی اخرش تلافیشو سرت در میارم 😎

مگه قرار نیس خودت از اون بخوری ؟. چشم امر دیع😄 اون دنیا ک میایی اخرش تلافیشو سرت در میارم  ...

خب میخای قرص برنج بیارم جفت مون بخوریم؟