2777
2789
حست به اینده م چیه  به خواستم میرسم؟ کی ازدواج میکنم

اینده ب نسبت خوبی داری، خواستت با تلاس های خیلیی سخت اما امکان کمی داره ولی ب چیزی ک میرسی راضیی ازدواج هم تا سه سال دیگر 

این فقط ی حدس :(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینده ب نسبت خوبی داری، خواستت با تلاس های خیلیی سخت اما امکان کمی داره ولی ب چیزی ک میرسی راضیی ازد ...

ماه تولدم یا مشخصاتم؟ کی ازدواج میکنم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
امکان کمی داره بری ادم خوبیه اما کمی مغرور

از من چی حس میکنی

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
اینده ب نسبت خوبی داری، خواستت با تلاس های خیلیی سخت اما امکان کمی داره ولی ب چیزی ک میرسی راضیی ازد ...

میشه بگی کجا باهاش اشنا میشم ادم خوبیه با مشکلی که دارم راه میاد؟

حسات درسته مرسی عزیزم

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
میشه بگی کجا باهاش اشنا میشم ادم خوبیه با مشکلی که دارم راه میاد؟ حسات درسته مرسی عزیزم

نمیشه گفت کجا باهاش آشنا میشی ولی تو صحبت باهات ازتو خوشس میاد ولی بعدا با مشکلت کمی دودوله

سلام تورو خدا جواب منم بدین

حستون در مورد زندگیم

طلاقم

مهریه

اینده ام؟