2777
2789

تنبلی تخمدان دارم به احتمال زیاد ..

همه علائمشو دارم

اصلا حوصله درس خوندن ندارم حوصله هیچ کاری ندارم .. خواستم پاشم لباسامو اتو کنم از بس بی حوصله بودم نشستم کف زمین 

پریروز نمازمو شروع کردم ولی همه نمازام قضا شدن

خیلی ناراحتم بچه ها .. چیکار کنم از این وضعیت نجات پیدا کنم؟

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سونو اگه تنبلی بود برو پیاده روی و دو سریع خوب میشی

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

عزیزم باید ورزش کنی 

اگر تنبلی تخمدان داری میخوای ادم شادی باشی 

بدون مشکل غددی داری باید ورزش کنی 

باید قند مصنوعی رو حذف کنی 

باید روغن صنعتی رو حذف کنی 

منم این مشکلو دارم 

ولی واقعا رژیم بهم کمک کرده 

رژیم و ورزش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
صبح ها وقتی بیدار میشی قهوه بخور. قرص اهن هم بخور

قرص آهن دو روزه شروع کردم میخورم

قهوه واقعا تاثیر داره؟ واقعا ازین حالت بیحالی نجات پیدا میکنم؟

من بدترم .تنبلی اینا هم ندارم .

حتی راضی نیستم  عید بیاد پولشم دارم اما حوصله هیچی و هیچکس رو ندارم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه افسردگی ربطی به تنبلی دااره؟ منم تنبلی دارم اما.... افسرده هم هستم😂😂

اره کسی که تنبلی تخمدان داره همش بیحاله

قرص آهن دو روزه شروع کردم میخورم قهوه واقعا تاثیر داره؟ واقعا ازین حالت بیحالی نجات پیدا میکنم؟

اره. منم همین جوری بودم.  خیلی خوب شدم.  تازه اگر میتونی هر روز حداقل یه تخم مرغ بخور.  من روزی ک قهوه میخورم کارهامو قشنگ میکنم. 

خدایا شکرت. 
عزیزم باید ورزش کنی  اگر تنبلی تخمدان داری میخوای ادم شادی باشی  بدون مشکل غددی داری بای ...

عزیزم واقعا با ورزش حالم درست میشه؟ با اینکه لاغرم ولی ورزشو شروع میکنم 🙂♥️