2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 145 پست
بابام تازگی فوت شده دوست دارم بدونم چکار میکنن چجوریه می‌دونم خیلی ها اطلاعات زیادی دارن مطالعه میکن ...

عزیزمی خدارجمتش کنه.منم بابام وداداشم فوت کردن.مطمین باش هرجاهستن بهترازاینجاس.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

هیچکس نمیدونه..

از کجا معلوم که زندگی اینجا خوب تر از اونجاست؟

از کجا معلوم اونجا خوب تر از اینجاست ؟

پس بزار همه چی به وقتش

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام تازگی فوت شده دوست دارم بدونم چکار میکنن چجوریه می‌دونم خیلی ها اطلاعات زیادی دارن مطالعه میکن ...

خدا رحمتش کنه عزیزم

بستگی به اعمالشون داره ولی ان شاءالله که مغفور هستن و در برزخ بهشتی جاشون راحته

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام من از اونور تووسایتم،اینجا آبو هوا عالی،هممونم لخت میگردیمو یسره مستیم🤪خلاصه جاتون خالی،زودتر ...

خیلی بی مزه بود 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
قبلا یه پیج بود به اسم مرگ هم زیباست من مطالبش رو می‌خوندم خیلی آرام بخش بود مخصوصا بعد از فوت مادرم ...

کاش منم می‌تونستم بدونم هیچی نمی‌دونم همش فکر میکنم کجاست حالش چجوری 😔

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷