2777
2789
هرروز؟

من به حرف یکی ا فامیلامون که تو داروخونس ویتامیناییو خریدم که مناسب مصرف روزانه هستن 

وخوشبختانه خوردن ویتامینا االان مشکلی واسم پیش نیاودن

ولی بنظرم تو قبلش با پزشک مشورت کن شاید کلن به یدونه ویتامین نیاز داشته باشی یا حتی بیشتر

.

من به حرف یکی ا فامیلامون که تو داروخونس ویتامیناییو خریدم که مناسب مصرف روزانه هستن  وخوشبختا ...

اره میخواستم همینو بگم مصرف زیادش برا بدن ضرر داره و نتیجه عکس میده مخصوصا ویتامین dوbشما هم حتما ازمایش بدین چون مقدار زیاد ویتامین د تو کلیه رسوب میکنه خدای نکرده کلیه تونو از کار میندازه حالا امگا یا بقیه ویتامینها رو نمیدونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میخواستم همینو بگم مصرف زیادش برا بدن ضرر داره و نتیجه عکس میده مخصوصا ویتامین dوbشما هم حتما از ...

عزیزم🥺🧡 مرسی ازاین که واسم وقت گذاشتی این همه تایپ کردی ^^ یه دنیا تشکر بابت راهنماییت💋😍

.

عزیزم🥺🧡 مرسی ازاین که واسم وقت گذاشتی این همه تایپ کردی ^^ یه دنیا تشکر بابت راهنماییت💋😍

فدات شم همسر من دکتر همیشه میگه بعضی ویتامینها به اندازه خوبن مصرف زیادشون برای بدن سم مثل ویتامین dیا نوروبیون یا بیوتین بپانتین چون عوارض غیر قابل برگشتی دارن