2777
2789
عنوان

کسی میدونع؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 49 پست
خیلی زودم عصبی میشم بنظرت رو فشار تاثیر داره؟ الکی سره چیزای کوچیک

اون نمیدونم 

فقط چون مادرم فشار و دیابت دازه 

همون چیزهایی ک میگی داره وقتی ک فشارش بالا میره

اگ متونی الان برو دکتر

وگرنه فردا صبح برو پیش متخصص 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشات داغ شده ؟؟؟ مردمک چشات گشاد شده ؟؟؟ نمیدونم سردرد از فشار پایین هم میشه بگم ماست و سیر بخور یه ...

ن گوشام سرده خانواده پدریم همشون فشار بالا دارن منم احتمالن بهم رسیده 

خودمم تا چن ماه پیش خیلیی نمک میخوردم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
من بابام و بابابزرگم دقیقن سره فشار فوت کردن  مادربزرگمم ک واسه فشارش عمل قلب کرده🤦‍♀️

میگم میخوایی ی ظرف تخمه بیارم بشکنیم نی نی سایت ببینیم 😢پاشوووووو دخترررررر آب بخور . یکم تو خونه راه برو . دستو صورتتو بشور ‌ . 

ن گوشام سرده خانواده پدریم همشون فشار بالا دارن منم احتمالن بهم رسیده  خودمم تا چن ماه پیش خیل ...

خسته نباشی عزیزم 😅منم از بارداری فشار مونده روم  . قرص نمیخورم ولی خودم مراعات میکنم . 

خیلی زودم عصبی میشم بنظرت رو فشار تاثیر داره؟ الکی سره چیزای کوچیک

وای عین شوهر منی 🙁اون همیشه سردرد داره فشارش پتیینه همش استرس داره دنبال بهونه اس 😕البته الان قرص اعصاب میخوره

میگم میخوایی ی ظرف تخمه بیارم بشکنیم نی نی سایت ببینیم 😢پاشوووووو دخترررررر آب بخور . یکم تو خونه ر ...

😂😂😂🤦‍♀️چقد خوبی تو😘

الان میرم میشورم صورتمو ولی کاش ژلوفن و ابغوره نمیخوردم حس میکنم تو معدم اتفاقای خوبی نمیوفته

وای عین شوهر منی 🙁اون همیشه سردرد داره فشارش پتیینه همش استرس داره دنبال بهونه اس 😕البته الان قرص ...

فک کنم منم نیاز ب قرص اعصاب داشته باشم اگه همینجوری پیش برم

خسته نباشی عزیزم 😅منم از بارداری فشار مونده روم  . قرص نمیخورم ولی خودم مراعات میکنم .

منم میخام باردار شم رفتم دکتر بخاطر قندم ک بالا بود خیلی حرف زد بهم😂الانم همش مامانم میگه باردار شی فشارمیگیری

منم میخام باردار شم رفتم دکتر بخاطر قندم ک بالا بود خیلی حرف زد بهم😂الانم همش مامانم میگه باردار شی ...

خودت باید مراقب باشی دیگه . نه ربطی نداره . فشار من از غصه زیاد بود ک تو بارداری خوردم