2777
2789
عنوان

ی پول گنده وزیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
نه من ازخدا میخوام اون که بی نیازه و خزاین همه عالم مال خودش صاحب اختیار همه عالمه از اون میخوام فقط

بله درسته انشاالله که بهترین ها نصیبت بشه اون که محض مزاح بود 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تلاش کن  پول باد آورده رو باد میبرد

خدا شرایطمو میدونه ازهمه زندگیم خبر داره پس لطفا برای من نسخه نپیچید پول باد آچرده هم نمیخوام پول از خدا میخوام تازه من حداقل گفتم اندازه های خدا خیلی بیشتره 

عزیزم باید زحمت بکشی پول مفت کسی نمیده بگو ده میلیون مفت

چقدر بعضیا بخیلن والا چرا من ازخدا میخوام بنده های خدا شرط وشروط میزارن وکیل وصی خدا هستین معچذ بالله خدایا ببین چی میگن من توروی جور دیگه شناختم برسون بهم بده تایپیک میزنم خبرشو بهشون میدم میگم خدای من خدای ممکن کننده ناممکن هاست 

چقدر بعضیا بخیلن والا چرا من ازخدا میخوام بنده های خدا شرط وشروط میزارن وکیل وصی خدا هستین معچذ بالل ...

آخه من تجربه دارم که وقتی نیاز داری فامیل و دوست نیستن و باید رو خودت حساب کنی خداهم بخشندس  ممکنه تو قرعه کشی چیزی یاارث پول گیرت بیاد

آخه من تجربه دارم که وقتی نیاز داری فامیل و دوست نیستن و باید رو خودت حساب کنی خداهم بخشندس  مم ...

نه من از هیچکدوم ازبنده های خدا نمیخوام همین پولو میخوام که زیر دین ومنت هیچ بنی بشری نباشم نه پدرم نه شوهرم نه هیچکس دیگه