2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باشم جوابشو درجا میدم دو دفعه بگی میفهمه حدش کجاست 

بنظرتون چی بگم بهش بزشوهرم جلو خودش گفتم تو جواب بده شوهر بیشعورن فقط خندید مثلا میخاد شوهر من تحریک کنه تو هنوز جوونی خوشگلی یا میگه از عمد این شکلیت کرده کسی سمت تو نیاد مگه قراره بعد دو بار ازدواج داماد سه تا بچه کسی بیاد سمت شوهرم جلو شوهرم گفتم ناراحته دختر بازی نمیکنی بکن بذاز دلش خنک شه ولمون کنه خیلی لجنه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
یعنی واقعا اشکم در اومده یعنی چی هر بار میرم خونش میگه هدفش نمیفهمم اصلا جوابش نمیدم چون بزرگ‌تر از ...

خوب تو هم مثل خودش یک بار همون حرفارو به شوهرش بگو .. بگو ماشاالله چشم رنگی دختر کش چهار شونه خوش قد وبالا رو هر دختری دست بزاری با کله میاد سمتت دختر سفید مفید و قد بلند و خوشگل 😍😉😄

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نمیفهمی چشمش دنبال شوهرته؟جلوشوهرش از شوهرت تعریف میکنه؟

اره جلو شوهرش میگه شوهر خودش هم شبیه شوهر منه منتها ی کم کم مو هس اخه من اصلا با جاری‌ام قابل مقایسه نیستیم اونا اصلا ب خودشون نمیرسن خوشگل و خوشتیپ هم نیستن نمیفهمم دردش و پریشب باز خونشون بودم گفت چن روز کلی عصبیم دیوونه کرده اخه ب تو چه شوهر من لاغر چاق 

یعنی واقعا اشکم در اومده یعنی چی هر بار میرم خونش میگه هدفش نمیفهمم اصلا جوابش نمیدم چون بزرگ‌تر از ...

این سری گفت با خنده بگو وااااااای کاش اینقدر از شوهر من تعریف می کنی، از شوهر خودت می کردی. به نظرم ماشاالله اونم خیلی خوشگله. 

به جای اینکه نگران من باشی کلاه خودتو سفت تر بچسب... 

بعدشم خوشگلی به چه درد مرد می خوره، مرد باید مردونگی داشته باشه ، کاری و زحمت کش باشه که خداروشکر شوهر من هست. از این به بعد خواستی تعریف کنی این ویژگی هاشو تعریف کن. تعریف کردن با کلمه خوشگل موشگل بیشتر واسه خانم ها قشنگه تا آقایون.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکبار باید جوابو داد تا طرف بفهمه و چه اصراری هست باهاش رفت و آمد کنین پدرو مادر همسر فرق میکنن ولی ...

شوهرم با برادراش رفت آمد میکنه البته به اون جاریم هم میگه گاهی ولی نه اندازه من جالبی اینجاس وقتی شوهرم نیس کلی بد شوهرم میگه چون قبلا با هم زندگی میکردن اصلا فاز این آدم نمیفهمم 

شوهرم با برادراش رفت آمد میکنه البته به اون جاریم هم میگه گاهی ولی نه اندازه من جالبی اینجاس وقتی شو ...

عزیزم شما نباید رو میدادی یکبار که گفت اخماتو توهم میکردی و قیافه میگرفتی و محترمانه جوابشو میدادی حتی اگر از روی سادگی هم این حرفارو میزد تموم میشد

خوب تو هم مثل خودش یک بار همون حرفارو به شوهرش بگو .. بگو ماشاالله چشم رنگی دختر کش چهار شونه خوش قد ...

اره باید همین بگم اخه زنش تو دهنی نخورده میترسم جواب بد بهم بده ولی میگم هر جی نیشه بشه دلم خونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز