بله برا پسرم بلوز و شلوار مام و کفش برای دخترم شلوارمام ولی هنوز بلوزش نخریدم و پیرهن وکفش و برای خودمم مانتو و شلوار و شال و کیف ولی کفش نخریدم برای همسرم هیچی چون خسیسه دلش نمیاد پول به لباس بده!همشونم۴۳۰۰ شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
ذوق دارم همیشه از خریداری عید حال و هواشو دوس دارم 😍
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...