2777
2789
عنوان

سیگار میکشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 71 پست
عههههه از کجا فهمیدی آررررررررره بخدا بهمن کشیدم از این قرمزا😂😂😂😂 در به در مونده از کجا فهمیدی ...

قربون شکلت برم خببببب😂😂😂 اون مال معتادای درجه یکه هر کی داده بهت میخواسته بدت بیاد وابسته نشی😂😂 سیگار خوب و سبک نه بو میگیری نه گلوت اذیت میشه که سرفه کنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربون شکلت برم خببببب😂😂😂 اون مال معتادای درجه یکه هر کی داده بهت میخواسته بدت بیاد وابسته نشی😂😂 ...

خدااااااایییی🤣🤣🤣🤣

من برا ارزونیش خریدم

مامانم بفهمه آتیشم میزنه😂😂😂

نه دیوووونه دعوا نکردیم که  شوخی کردیم 🤣🤣🤣🤣

بابا من از کجا یادم باشه ادم حسابی عین بتمن لال موندی نمیگی کیی 😐😂😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خدااااااایییی🤣🤣🤣🤣 من برا ارزونیش خریدم مامانم بفهمه آتیشم میزنه😂😂😂

چطوری روت شد اصلا

خب نخی میخریدی😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه روزی حالت از بوش بهم میخوره 

من بعد از ۷ سال به این درجه رسیدم و تماااام انگاری یه مدت توش گیر میکنی حتی شرطی میشی که مثلا وقتی سوار ماشین میشی دوس داری تا استارت میزنی بکشی

ولی واقعا دارم میگم وقتی سمت چیزای دیگه بری بیشتر بهت ارامش میده من با تنها راه رفتن شروع کردم باشگاه و ورزش 

دوس ندارم نصیحت کنم ولی تهش هیچی نیست 

موفق باشی

یه روزی حالت از بوش بهم میخوره  من بعد از ۷ سال به این درجه رسیدم و تماااام انگاری یه مدت توش ...

برام دعا کن که بتونم ترکش کنم . 

واقعا دلم نمیخواد که وابسته باشم ولی هستم 

اما اراده کنم ترک میکنم به امید خدا 

بیشتر از ده ساله که خواننده خاموش نی نی سایتم ، پس نگاهت رو از تاریخ عضویتم بردار  
چطوری روت شد اصلا خب نخی میخریدی😂

من دوست این شهر و اون شهر زیاد دارم

یکیشون استاد زبانمم هست

پیرار سال بود رفتم مهرشهر کرج دیدمش رفتیم کافه 

اون سیگار حرفه ای می‌کشه 

منم اومدم کلاس بذارم پاکت سیگار رو درآوردم

دیدم گفت واااااااااااااااااای کثااااااااااافت بردار آبروم رو برررردی الان یکی ببینه چهار ساعت ایسگامون می‌کنه 

من از دنیا بی خبر با یه بهت عجیب گفتم خب مگه چیه

گفت خفه شو بابا بردار تا بهت بگم

با چوسان فیسان پاکت بهمن دولی می‌ذاری روی میز همچییییییین کافه ای؟؟؟

الححححححق که لری 

اونم از نوع شهر ندیده 😐😐😐😐😐

از اون روز تا حالا من یه افسردگی ریزی گرفتم😂😂