2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی پریشب ریختن؟؟پس شایدمال ماروهم بدن؟؟ 

اره ماهم ناامید شدیم گفتیم نمیریزن ولی ریختن پریشب 

حالا بازم چک کن ببین میریزن یا ن

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
نمیدانم واقعاچ خبره.منوخواهرام وضع مالیمون مث همه ب اونادادن ب من ندادن

تبدیل نکردی به کالابرگ؟

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
اره ماهم ناامید شدیم گفتیم نمیریزن ولی ریختن پریشب  حالا بازم چک کن ببین میریزن یا ن

من باهاش قسط وام میدم اگه نباشه شوهرمم نمیده بایدطلاموبفروشم.خداکنه بیاد.شمافجرانه گرفتین

من باهاش قسط وام میدم اگه نباشه شوهرمم نمیده بایدطلاموبفروشم.خداکنه بیاد.شمافجرانه گرفتین

اره منم خیلی عقب افتادم این ماه 

شارژ شده واسمون ولی نرفتم خرید کنم چون شنیدم بخری ماه بعد یارنه تو نمیریزن یعنی از یارانه کم میشه.

شما خریدی؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
ن فقط رفتم کارتموبرای فجرانه کشیدم میگم شایدبخاطراون نیامد

خیلیا هم اونو گرفتن هم یارانه براشون اومد

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
شانس منه ب امیدیارانه وام گرفتم بخداوگرن اینجوری خودموبدبخت نمیکردم

عزیزم چی بگم امیدوارم بیاد برات