2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونی به این چیزا اعتقادی نداره من قبل از ازدواج بهش گفتم من از آدم خسیس بدم میاد اگه خسیسی بگو گف ...

اخه کی میاد بگه من خسیسم بچه نداری یه فکر جدی بکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه اون اینقد از اجتماع عقب افتاده هست که اصلا براش مهم نیس چند سالشه فقط بخوابه و صرفه جویی کنه حموم ...

کاملا درکت میکنم 

کپی شوهر منه 

تو روز میتونه بیشتر از ۲۰ ساعت بخوابه از طرفی هم کار نمیکنه هر ۶ ماه یبارم دوش میگیره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

میدونی به این چیزا اعتقادی نداره من قبل از ازدواج بهش گفتم من از آدم خسیس بدم میاد اگه خسیسی بگو گف ...

هیچ کس نمیاد بگه من خسیسم 

الانم ب نظرم همسرت تنبل شده 

قشنگ بشین باهاش حرفاتو بزن بگو بااین روند ادامه بدی میرم خونه بابام

اخه کی میاد بگه من خسیسم بچه نداری یه فکر جدی بکن

من اونقدرم بی دست و پام که جدا هم نمیتونم بشم همش به بعدش فک می کنم. اصلا قیافه شوهرم خیلی زشت شده  نمی خام ببینمش

انگیزه نداره ... مردی که انگیزه داشته باشه و روح و روانش سالم باشه هرگز اینجوری نیست

احتمالا افسردگی هم داره

من دارم با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم

انقدددددر بی انگیزه شدم فقط دلم میخواد بخوابم برای فرار از فکر و خیال

الهی به امید خودت...  
من اونقدرم بی دست و پام که جدا هم نمیتونم بشم همش به بعدش فک می کنم. اصلا قیافه شوهرم خیلی زشت شده&n ...

عزیزم هیچ کس بی دست و پا نیست تو وابسته ای ببرو کلاس خودتا سرگرم کن خونه نباشی جلو چشمت باشه

یه هنر یاد بگیر بعدا هم سرگرم بشی هم در امد زایی داشته باشه برات

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)