2733
2734

اگه بلدید راهنمایی کنید لطفا

میخوام مرغ سوخاری درست کنم ،باید حتما تو روغن شناور سرخش کنم یا تو سرخ کن بدون روغنم میشه؟؟؟

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

چطور چی میریزی؟

من اصولا فیله مرغ استفاده میکنم ولی در کل برای مزه دار کردن 

فلفل سیاه و نمک یه کوچولو زردچوبه و پودر پیاز و  زعفران دم کرده و خیلی کم آبلیمو میزنم و جای نمک عصاره جوجه کباب الیت رو مدر میکنم و قشنگ به مرغم آغشته میکنم و اگه وقت داشته باشم ۲۴ ساعت میزارم تو یخچال نداشته باشم هم حداقل یکی دوساعت میزارم 

بعد اگه فیله باشه با بیفتک کوب یکم میکوبم اگرم که تکه های بزرگ مثل رون و سینه باشه که هیچ بدون کوبیدن 

اول تو آرد سفید غلت میدم بعد تو آب و یخ میندازم و بعد تو آرد سوخاری غلت میدم و در نهایت روغن روش اسپری میکنم و میزارم تو سرخ کن 


♻️کارما♻️
بنظرتون خودم آردسوخاری درست کنم یا از این بسته های آماده بگیرم؟؟؟؟ پیاز و سیب زمینی هم تا حالا سوخا ...

پودر سوخاری آماده بگیری بهتره

سیب زمینی سوخاری خوب نمیشه اما پیاز چرا خوب میشه 

♻️کارما♻️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687