2752
2734

اگه بلدید راهنمایی کنید لطفا

میخوام مرغ سوخاری درست کنم ،باید حتما تو روغن شناور سرخش کنم یا تو سرخ کن بدون روغنم میشه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

چطور چی میریزی؟

من اصولا فیله مرغ استفاده میکنم ولی در کل برای مزه دار کردن 

فلفل سیاه و نمک یه کوچولو زردچوبه و پودر پیاز و  زعفران دم کرده و خیلی کم آبلیمو میزنم و جای نمک عصاره جوجه کباب الیت رو مدر میکنم و قشنگ به مرغم آغشته میکنم و اگه وقت داشته باشم ۲۴ ساعت میزارم تو یخچال نداشته باشم هم حداقل یکی دوساعت میزارم 

بعد اگه فیله باشه با بیفتک کوب یکم میکوبم اگرم که تکه های بزرگ مثل رون و سینه باشه که هیچ بدون کوبیدن 

اول تو آرد سفید غلت میدم بعد تو آب و یخ میندازم و بعد تو آرد سوخاری غلت میدم و در نهایت روغن روش اسپری میکنم و میزارم تو سرخ کن 


♻️کارما♻️
بنظرتون خودم آردسوخاری درست کنم یا از این بسته های آماده بگیرم؟؟؟؟ پیاز و سیب زمینی هم تا حالا سوخا ...

پودر سوخاری آماده بگیری بهتره

سیب زمینی سوخاری خوب نمیشه اما پیاز چرا خوب میشه 

♻️کارما♻️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687