2777
2789
عنوان

بیاین عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 75 پست
وقتی خدایی نکرده اومد ازش سواستفاده کنه بگه عکستو پخش میکنم اگه به خاستم تن ندی بعد میفهمی خانم

این چیزا برا زمان عهد بوقه ن الان ک همه دخترا تو اینستا عکسای  مختلف میزارن

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

خود شما الان میدونی میخواد عکس بزاره منتظر چی هستی ؟ فقط برام سوال شد با این حرفت 

من دیدم گفت عنس بزارم سریع اومدم بگم بعدش رفتم  خودشوم ریپ زدن دارم جواب میدم 

آقا هستم 🚫.          💔😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چهره ات خوبه واقعا فقط ابروهاتو باید یکم روش کار کنی چهره ات پخته تر شه 7 8 میدم بهت خوشگلی

باید بردارم دست نزدم 😂😂😂چند میخوره؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
وقتی خدایی نکرده اومد ازش سواستفاده کنه بگه عکستو پخش میکنم اگه به خاستم تن ندی بعد میفهمی خانم

من نکیفهمم عکس چهره چیه سو اسنفاده کنن همه جا پروفایل میذاریم 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
جریان چیه باز من دوروز نبودم 😂😂

هیچی فقط توت فرنگی سایتی. تازه کاموا نارنجی بنفش . بشقاب . خلاصه از همه اجسام و ادما معروف تو نی نی سایت داریم ی بخاری تو نی نی سایت کمه ک زمستونا تگ کنیم تو تایپیکا

اتفاقا اسی اصلا دست به ابروهات نزن ، اگر وسط داره فقط وسطشرو بزن دوشتم ابروهاش برداشته بود اصلا قیاف ...

وسط داره یکم کلا باید ی دستی بکشم موهای صورتمم نزدم 

گفتم بگم شاید بعدا گذاشت سایت صیغ همسریابی 

میدونی چن بار منو واس عکس تهدید کردن چون پروفم بود 

حتی تو کانال گذاشتن 

ولی هیچ غلطی نتونستن کنن الان دیگ قدیم نیس کسی واس عکس بترسه بلاگرا و همه عکساشون پره با ی عکس کاری نمیتونن کنن 

پخش کنه😐😂قرن های زیادی گذشته ازون دوران

میتونه ایدیمونم بزنه معروف شیم

مارا میل به سخن هست حال سخن نیست خداشاهده