2777
2789
عنوان

ملاک قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 77 پست

من همشون بالای ۱۸۵ بودن تا حالا. خودم ۱۶۳. چیه قد کوتاه آدم باید ابهت داشته باشه (قد خودمم کوتاهه نمیدونم چطوری بلند گیرم میاد💀)

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی مهمه برام🤭😁من ۱۷۰ ام

بنظرم حداقل یا باید ۱۰ سانت ازم بزرگتر باشع یا همقد

یا نهایت ۱۹۰🤩

ی جا خونده بودم نوشتع بود دخترا قد بلند میخوان ولی خودشون اونجاشون سیاهه😂😂

راستم میگف😐😂

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری 🥀حسابِ من و دوستم🥲🌱
من همشون بالای ۱۸۵ بودن تا حالا. خودم ۱۶۳. چیه قد کوتاه آدم باید ابهت داشته باشه (قد خودمم کوتاهه نم ...

منم پارتنرم ۱۹۸😂😂😂😂😂😂

خودمم ۱۶۳ 

ما کوتاها مهارت خاصی در بدست اوردن قد بلندا داریم 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
من خودم ۱۹۲ اون ۱۷۲ بنظرم خوبه بهم میایم

همین اونی که بهش نسبت دادی اهمیت بالایی که براتون داره رو به ما انتقال داد

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
اگه تیلیاردر باشه اما قد بلند و ریش نداشته باشه ، ررررردِ 😏😂 واقعا خیلی مهمه برام

بعد اگه یه دراز لاغر باشه که پول نداشته باشه اوکیه؟

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
قد مورد علاقه ام😁 کلا مرد از زن کوتاه تر نباشه اوکیه  مثلا طرف خودش قدش155 شوهر دو متری میخو ...

قبول دارم ولی علاقه خیلی مهمه. جالبه من خودم پیشنهادهای قد بلند داشتم

ولی هیچ کدوم مثل اون طرفم چشممو نگرف از لحاظ ظاهر و همه چیز 

منم پارتنرم ۱۹۸😂😂😂😂😂😂 خودمم ۱۶۳  ما کوتاها مهارت خاصی در بدست اوردن قد بلندا داریم  ...

این جدیده که یه ساله باهام مونده ۱۹۲عه. بعضی وقتا وسط دعوا میگه تو یکی دیگه صداتو نبر بالا تو جیبم جا میشی😐. ولی من کنارش راه میرم اصلا حس خوبی ندارم چی میشد حالا فقط ۷ سانت لازم بود تا ۱۷۰ بشم ای خدا😂. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.