2777
2789
عنوان

اراکیا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 38 پست
کوه گردو که میرم ولی چه ربطی داره

ربطش اینه آدم یبس و بی احساس نمیزنه برقصه واقعا اراکی؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همش دروغ میگن بخدا اصلا اینطور نیست من نمیدونم شهرهای دیگ انگار چه خبره والا من چندجا مسافرت رفتم چی ...

هر تاپیکی درباره اراکی بود کلی توهین کردن در حالی ک همه جا هم خوب هست هم بد آدم اگ ذاتش خوب باشه با آدم های درست برخود میکنه حالا بگذریم از اینکه بیشتریا اراکی نیستن اومدن دنبال کار

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
ازبس بد ذاتن 

به نظرم بد ذات شما هستی که بی مقدمه همه رو با یه چوب زدی،اتفاقا اراکیا به مهمان نوازی و غریب نوازی معروفه،که اگر نبود سرطان و بیماری سهمش نبود و کار و شغل و استفاده از صنعتش واسه شهرهای دیگه باشه، 

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

خوب شما برو شیراز چرا به اراکی ها این حرفو میزنی یبس بعنی چی؟ من نمیدونم شهرهای دیگ انگار چین والا م ...

😐😂اگه میتونستم که میرفتم داداش بچه اراکم مجبورم انگار تا من بخوام میتونم که میگی خب برو

من مشکلم با امکانات شهره بیشتر که هیچ بهش امنیت نمیدن جز کارخونه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
چه ربطی دارههه وا

😐😐😐چ ربطی داره ربطشو با اندکی دقت میبینی معلومه دنبال تخریب کردنی 

چرا جای دیدنی نداره؟

قنات ابراهیم آباد ثبت یونسکو

حمام چهار فصل

پیست اسکی پاکل

پل دو آب

عمارت فرنگی

سراب اسکان

موزه مفاخر 

هزاوه 

و....

به نظرم بد ذات شما هستی که بی مقدمه همه رو با یه چوب زدی،اتفاقا اراکیا به مهمان نوازی و غریب نوازی م ...

اینو خیلی خوب اومدی از شهر ما مظلوم تر نیس

اره دقیقا اومدن کارخونه های مارو اشغال کردن جای حود جوون های اراک رو اشغال کردن ار امکانات همه چیز ا ...

واقعا، نصف رئیسا و سرپرست های کارخونه آلمینیوم از شهر های دیگن اومدن استفاده میکنن تهش توهینم میکنن 

اره دقیقا اومدن کارخونه های مارو اشغال کردن جای حود جوون های اراک رو اشغال کردن ار امکانات همه چیز ا ...

نکنه با منی؟ من اصالتا اراکیم چرا فکر کردی از مردم شهرم بد میگم مشکل من مشکلم با خود شهره 

😐😐😐چ ربطی داره ربطشو با اندکی دقت میبینی معلومه دنبال تخریب کردنی 

😐اعصاب نداریا 

حرف نزن با من

هر شهری که صنعتی شد بیچاره شد اراک‌پر از مهاجر از شهرهای دیگه ست و اصیل توشون کم هست،مثل تهران میشه گفت همه‌یه جورن؟نه چون از تمام شهرها اونجا ساکن هستن شما هم از هر ده تا اراکی یکیش ماله خوده اراکه

استارتر پدر و مادرتون مال خود اراکن؟

چرا جای دیدنی نداره؟  قنات ابراهیم آباد ثبت یونسکو حمام چهار فصل پیست اسکی پاکل پل دو آب ع ...

اینا اکثرا تو خود اراک نیس