2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوهفته از عقدم گذشته بود خواهرشور مادرشوهر یبزی پاک میکردن بقیه تو پذیرایی بودت گفتم سبزیارو پاک کنم ...

قشنگ تعریف کردی هاااا

تا باشه از این گوزا😂😂😂

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
برو تاپیکشو بخون. رد شدنش فدا سرش. بنده خدا باباش😂

ای وای اره رفتم خوندم😂😂

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یکبار سفره جمع کرده بودم بد برعکس برداشتم امدم اونو بندازم بالا درست بشه بزارم سرجاش افتاد زمین و نونش ریخت زمین🤣🤣🤣حالاخونه خودمون انجام میدادم نمیفتادا

یکبارم امدم ماست برداذم از یخچالشون تو نامزدی، دبه ماست افتا پخش و پلاشد 

@فس_فس_کنان_آمدم   بیا از سوتیهات بگو😁

اها یادم اومد

تازه ازدواج کرده بودیم رفتیم خونه مادرشوهرم و بعد ناهار رفتیم تو اتاق قبلی همسری...........😐😑دیگه تا تهش برو..شوهرم گفت درو قفل کردی منم فک کردم قفل کردم بعد کلی چیز صدای بسته شدن در اومد ماهم محل ندادیم فک کردیم در قفله🤣🤣بعد که همچی تموم شد دیدم درو قفل نکرده بودم حالا مادرشوهر دید یا خواهرشوهر یا پدرشوهر خدا عالمه🥲😂😂😂هروقت یادش میوفتم دوس دارم اب بشم برم تو زمین😔😶‍🌫️

💚الحمدلله کما هو اهله💚

اها یادم اومد تازه ازدواج کرده بودیم رفتیم خونه مادرشوهرم و بعد ناهار رفتیم تو اتاق قبلی همسری..... ...

🤣🤣🤣🤣منم از این سوتیا زیاد دادم ولش😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴