2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت ماهواره ست؟ والا هر فیلمی که تلویزیون بذاره میبینیم 

آره منظورم ماهواره ست . منظور شما از تلویزیون شبکهای ایرانی ست یا همه ی شبکه های دنیا؟

ترکی نه 

ولی خارجی مفید آره 

البته بیشتر کره ای نگاه میکنم با حجب و حیا ترن

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
آره منظورم ماهواره ست . منظور شما از تلویزیون شبکهای ایرانی ست یا همه ی شبکه های دنیا؟

بله شبکه های ایرانی،، ماهواره نداریم،،، دخترم حدودا سه سالش بود ماهواره گرفتیم فقط بخاطر اینکه شوهرم دوست داشت مسابقات جام جهانی فوتبال رو بطور زنده تماشا کنه، منم گاهی بفرمایید شام رو میدیدم،،، یه روز سر سفره دخترم لیوان نوشابه رو زد به لیوان من و گفت به سلامتی، طبق اون چیزی که تو برنامه بفرمایید شام دیده بود، همون شد که شوهرم ماهواره رو کلا جمع کرد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آفرین به شما. خیلی از پدر و مادر‌ها جلو بچه محتوای بزرگسال نگاه میکنن چه ایرانی چه خارجی نمیدونن چه ...

ماکه حتی سریالهای ایرانی رو هم بعضی هارو نمیزاریم ببینن اخه جو فیلمها خیلی بد شده بچه ها دچار بلوغ زودرس میشن

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بله شبکه های ایرانی،، ماهواره نداریم،،، دخترم حدودا سه سالش بود ماهواره گرفتیم فقط بخاطر اینکه شوهرم ...

ما ماهواره نداریم 

اما برای دخترم پلنگ صورتی سینمایی گذاشتم 

بعد فرداش لیوانشو زد ب لیوان پسرم 

من گفتم از کجا یاد رفتی گفت دیروز پلنگ صورتی 

گفتم اینا خوب نیستن مناسب نیستن 

دیگه حای تی وی ایناروهم باید چک کنیم تا بذاریم ببینن

ما ماهواره نداریم  اما برای دخترم پلنگ صورتی سینمایی گذاشتم  بعد فرداش لیوانشو زد ب لیوا ...

یه برنامه معمولی که فکر میکنی از این دیگه نمیتونی چیزی در بیاری اما بازم یه جمله یه حرکت در میاد،، سریال و فیلم و،، هم اینقدر صحنه های بد داره که آدم جرات نمیکنه با بچه ها ببینه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.