2777
2789
عنوان

لباس مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 30 پست
من دو هفته ای انلاین سفارش دادم اومد اصلا اندازم نبود مثله ژورنالم نبود زیاد باز رفتم بازار یه دونه ...

لباس اماده میخوام، اینا که سفارش میگیرن می دوزن خیلی ریسکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو خریدم اخر

قشنگه😍 من یه چیزی میخوام ساده باشه، عروسی یکی از دوستامه، میخوام بتونم تولد اینا هم بپوشم، چون صدسال یه بار عروسی میرم دلم میسوزه برا یه بار لباس بخرم

لباس اماده میخوام، اینا که سفارش میگیرن می دوزن خیلی ریسکه

تولیدی بود اماده میخوای برو بازار عروسیه خواهرشوهرم بود اتفاقا از شانسه بدم پسرم تب کرد انلاین سفارش دادم اومد خورد تو ذوقم بعده ۵ روز شوهرم گفت اشکال نداره یکی دیگه حضوری بریم بخرم بلند شدیم بریم دیدم پسرم دوباره تب کرده دیگه تب بر دادم بهش قطع شد رفتم بدون وسواس سریع خریدم اومدم 

تولیدی بود اماده میخوای برو بازار عروسیه خواهرشوهرم بود اتفاقا از شانسه بدم پسرم تب کرد انلاین سفارش ...

فردا عروسیه😭 وقت بازار رفتن ندارم، خدا لعنت کنه اونی که منو سرکار گذاشت صدبار گفته بودم لباس نهم به دستم نرسه نمیخوام

فردا عروسیه😭 وقت بازار رفتن ندارم، خدا لعنت کنه اونی که منو سرکار گذاشت صدبار گفته بودم لباس نهم به ...

انلاین شاپا خیلی بی وجدانن من گفتم لباس خریدم دوباره حداقل اینو یا تعویض کنید با سایزه کوچیکتر یا با مانتو قبول نکرد

انلاین شاپا خیلی بی وجدانن من گفتم لباس خریدم دوباره حداقل اینو یا تعویض کنید با سایزه کوچیکتر یا با ...

این اول برام فرستاد ایراد داشت، یه ماه پیش سفارش دادم، گفت بفرست درست کنم، الان یه هفته اس میکه فردا ارسال میکنم، امروز کفتم پولمو پس بده ارسال کرده ولی بعید میدونم با این وضع حاده ها تا فردا برسه، منم به معنای واقعی چیزی ندارم بپوشم