2777
2789

سلام دوستان من زانوبند زاپیامکس رو برای مادربزرگم خرید کردم تقریبا یک هفته پیش اما هنوز درد داره کسی میدونه چقدر باید مصرف کنه تا نتیجه بده اصل هم هست زانوبندش

ببین در مورد عالی بودن زانوبند زاپیامکس اصلا شک به دلت راه ندده فقط بگو مامان بزرگت هرروز استفاده کنه چون منم بر پدرم خرید کردم تقریبا بعد 2 ماه و نیم کامل دردش از بین رفت فقط مطمئن باش که اصلی رو خریدی رو سوکت رو نگاه کن ببین نوشته uic یا نه اگه نوشته باشه که حتما اورجینال و قطعی درمان کننده زانو دردش هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زانوبند خوبیه من یکسال پیش کشکک زانوم داغووون شده بود و کم کم ساییدگی مفاصل داشتم میگرفتم تقریبا 1 ماهی استفاده کردم تا نتیجه داد بهم یعنی حلالشون باشه هرچی پول دادم بابت این زانوبند زاپیامکس

سلام ببین منم برای پدرم خرید کردم چند وقت پیش ولی طول میکشه تا تاثیر کنه طول درمان رو طی کنه تا سه ماه که نتیجه بده بر دردش زانوش ولی اول مطمئن شو که اصلی خریدی چون کلاه گشادی سر من گذاشتن تو ناصر خسرو زانوبند فیک بهم اندداختن دیدم یه تیکه اشغااال دادن بهم بهدش مجدد مجبور شدم هزینه کنم و اصلی رو بخرم

سلام وقتت بخیر من زانوبند زاپیامکس رو برای همسرم خرید کردم مشکل ساییدگی مفاصل شدید داششت بعدشم عزیزم زاپیامکس تسکین دهنده نیست فقط که بخاد سریع بعد چند روز درد رو از بین بره درمان میکنه چون همسر منم کامل درمان شد البته اگه اصلی رو خریده باشی ها چون مطمئنن اگه فیک باشه نتیجه نمیده روی سوکت رو نگاه کن ببین نوشته شده uic یا زایسترونیک اگه نوشته بود که حتما اورجیناله فقط صبوری کنه دردش درمان بشه.