2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارتفاعش زیاد بود ولی فک نکنم مرده باشه

عع دو طبقه نمیمیره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

جدی چی باعث میشه یکی اینطور کنه

خیلی چیزا

شکست عشقی _مشکلات خانوادگی_احساس تنهایی زیاد_مورد تجاوز قرار گرفتن و اینا کم کم منجر به افسردگی میشه بهد افسردگی رفته رفته حاد میشه فرد احساس می کنه اوضاع هیچ وقت درست نمیشه همیشه حالش بد میمونه.به خود درماندگی میرسه 

خود درماندگی وقتی رخ میده که طرف هرکاری کرده حالش خوب نشده یا مشکلش حل نشده بعد فکر می کنه راه حلی وجود نداره 

بعد با خودش میگه اگه زندگی قراره این باشه بهتره که اصلا زندگی ای نباشه.حتی فرد ممکنه فکر کنه حضورش باری روی دوش اطرافیانه و اگه نباشه غیر از اهمیت و ارزش نداشتن حضورش حتی باعث خوشبختی دیگرانه

جلو جشمم افتاد

ان شاا... خدا به جونیش رحم کنه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
کاش یا بمیره یا قطع نخاع نشه

خدا نکنه بمیره . همون ان شاا... قطع نخاع نشه و سلامتی کامل شو بدست بیاره

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اره دقیقا.

الان یه مشاور درست حسابی مدرستون داره که تو این شرایط کنارتون باشه؟ معلم هاتون باید بتونن جو کلاس رو در دست بگیرن و ارامتون کنن.

اینا به کنار.خودت اول باید کنار بیای

در ضمن بری مدرسه ممکنه بچه های دیگر حالشون بد باشه گریه بکنن.اینو هم بدون که پخش شدن اخبار خودکشی یا دیدن خودکشی فکر خودکشی رو تو سر بقیه آدما میندازه.

اول سعی کن خودتو آروم کنی به خودت بگو که اون هم خدایی داره کمکش می کنه.با یه آدم معتمد که میتونه آرومت کنه مثل مامانت حرف بزن

دوم اینکه بقیه دوستات یا همکلاسی ها باهات حرف زدن راجب مسئله خیلی بزرگش نکن.ببین بگو که تو هم ناراحتی ولی پیاز داغ مسئله رو زیاد نکنین چون شرایط روانی همه آدما یکسان نیست