2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 48 پست
واسه جای جوش کمر چی استفاده کردی؟ نه بابا اصلا خجالت نکش طبیعیه خب خیلیا همین مشکلو دارن من به علا ...

سه بار حجامت کردم 

بعد از یه پزشک سنتی گفت سرکه سیب و حنا مخلوط کردم چند هفته استفاده کردم خیلی خوب شد ولی همین که نزدم باز پر رنگ شدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از عوارضش بگو  مال من کمه جوشام ولی با هیچ روشی هم نرفته نمی‌دونم بخورم یا نه  صورتم فقط ...

به جز خشکی لب عوارض خاصی نداشتم خدا رو شکر ." هر دو ماه یکبار آزمایش میدم "

اگر میخوای قرص راکوتان مصرف کنی ، حتما تحت نظر دکتر مصرف کن.

عزیزم باید دوره اش بگذره و حتما آزمایش بده من از ۱۲ سالگیم تا الان ک ۲۰ سالمه مدام جوش زدم اما هرسال ...

سلام عزیزم خوبی هنوزم جوش میزنی دکتر رفتی آزمایش دادی ببینی کبدت چرب نیست یا نه؟

روتین داری با چی میشوری صورتت رو و چی استفاده اینم مهمه

سه بار حجامت کردم  بعد از یه پزشک سنتی گفت سرکه سیب و حنا مخلوط کردم چند هفته استفاده کردم خیل ...

ای بابا پس چرا این لعنتیا نمیرن دیگه 😑😑😑مررسی عزیزم منم حتما این حنا و سرکه سیب رو امتحان میکنم حالت خمیری باشه؟

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

سلام عزیزم خوبی هنوزم جوش میزنی دکتر رفتی آزمایش دادی ببینی کبدت چرب نیست یا نه؟ روتین داری با چی م ...

سلام مهربون خوبی آره والا کم و بیش میزنم بیشتر الان زیر پوستی هستن و سمت استخون فک هر دو سمت صورتم جوش میزنه

آزمایش دادم همه چی نرمال بود فقط هورمونام به مقدار به هم ریخته ان دارو هم مصرف کردم ولی باز هورمون مردانه بدنم بالاست🥺🥺🥺روتین خاصی ندارم چون پوستم از خیلی چرب به خشک رسیده فقط الان گاهی سرم ویتامین سی استفاده میکنم

شوینده هم بازم حاوی ویتامین سی برند ویتالیر ابرسان میزدم جوش میزد صورتم 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

نه خدا رو شکر چرب نیست . دکتره هی پماد گرونِ به درد نخور میده . ۴۰۰ تومن دادم یه پماد انگار نه انگا ...

خداروشکر 

من ی ژل خریدم ۱۶۰ تومن عالیههه سریع از بین میبره ولی خوب تو تحت نظر پزشکی نبودی بهت میگفتم این ژل رو بگیری بالاخره پزشک از ما بهتر میدونه