2777
2789

اینجا همه محکوم هستند به سقط یه بار اضافی و عقیم شدن اومدی اینجا میپرسی که صد در صد جواب معلومه ....

نظر خودم اینکه اون بچه ۵ساله به همبازی احتیاج داره وقتی کسی نیست به شما رجوع میکنه اگه زودتر از اینها باردار می‌شدید خیلی خیلی بهتر بود ولی الانم خوبه بچه ها نیاز دارن به هم دیگه تا هوش اجتماعی شون پرورش پیدا کنه ولو تو یه خانواده پر دعوا بزرگ بشن 

من خودم نمونه اش رو دارم هرروز میبینم

🥰😍

اینایی که داری میگی مال قبل تشکیل نطفه ست

وقتی بوجود اومده دیگه نمیشه قتل کنی که ، هر بچه ای سرنوشت خودش رو داره و خیلیاش هم دست تو نیست ، مثل راهی که برای پول دار شدن شاغل شدن درس خوندن و غیره انتخاب میکنه و میتونه یه زندگی کاملا متفاوت از شما داشته باشه

اولین کار پدر مادر راهنما بودنه ، رفتار درست بلد بودنه ، اینا زندگی بچه رو زیر و رو میکنه وگرنه انقدر آدمای بااستعداد داشتیم و داریم که قربانی بی فکری های پدر مادر شدن نه بی پولی

عجب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه اصلا قصد آوردن دومی ندارم ولی خب سقط هم گناه داره.

دختر منم پنج سالش.  همین الان کلی خواسته داره که همشو نمیتونیم مهیا کنیم 

اصلا دلم نمیخاد دوتا بچه بیارم که با کیفیت پایین زندگی کنن

آخه الان توی خوراک و پوشاک هم همه موندن

واینا خیلی مهمه برای یک بچه

بچه های الانم خیلی همه چیو به رخ هم میکشن

اصلا کسی بچه میاره باید ببینه میتونه هروز به بچش گوشت قرمز و کنسرو گوشت و آب قلم و ...اینارو بده چون خیلی برای رشد بچه ها لازمه

خیلیا نمیدونن و میگن حالا شکمشون با یه چیزی سیر میکنیم 

هروز برنج و چیزای مضر میدن به بچه طفلی

بعدا میگن چرا قدش کوتاه شد چرا هوشش کم شد و چرا بلوغ زود رس گرفت.....

بنظرم الان بچه پنج ساله باید خوراک عالی داسته باشه

لباس در حدی که مرتب باشه و تمیز 

و از نظر بازی و سرگرمی وقتش پر باشه

مهمترینش حوصله و اعصاب پدر و مادر 

بارداری ناخواسته نداریم عزیزم. وقتی بچه نمی‌خواهیم،  به هر دلیلی  باید زیر نظر دکتر و اصو ...

من اصلا کوتاهی خودمو گردن کسی نداختم و فقط دارم خودمو سرزنش میکنم من ۵ سال داشتم قرص میخوردم و شدیدا مراقب بود الان نمیدونم اصلا چه کنم نه میتونم مصمم بگم آره وقتی هم نه فکر میکنم میگم چطوری آخه 

منکه اصلا قصد آوردن دومی ندارم ولی خب سقط هم گناه داره. دختر منم پنج سالش.  همین الان کلی خواس ...

شما خیلی معلومه که با فکر این انتخاب رو داری ولی اگر امکانش هست یه درصد به این فکر کنید که این راهی که میرید اشتباهه مقاله های تربیتی خارجی یا ایرانی بخونید 

روش تربیت فرزند در اروپا رو ببینید متوجه یه نکاتی میشید

قصد جسارت نداشتم فقط بخاطر بچتون این پیشنهاد رو دادم

🥰😍

کلا تصمیم گیری برای هر کاری واقعا سخته،

همه چیز پوشیده هست واز آینده اطلاعی نداریم.

اگر خیلی قوی وبا خدا باشیم میتونیم با بدترین وضعیت تلاش کنیم وبگیم خدا شاهد همه چیز هست وهمراه همیشگی وکمک کننده.

ولی اگر اهل غر زدن باشیم ،فایده ای نداره،چون حتی بهترین موقعیت ها را نمیبینیم وفقط به کاستی ها توجه داریم.

بعضی صحنه ها تلنگری توی زندگیت میندازه که همیشه برات درس عبرته.

شاید ده سال پیش بود که تو تلویزیون خانواده ای فوق العاده مذهبی را نشون میداد که چندتا بچه معلول هم از نظر ذهنی وهم از نظر جسمی داشتند.

این خانواده چنان مثل گل این بچه ها را رسیدگی میکردند که باورش واقعا سخت بود.

ولی از اون طرف خانواده هایی را دیدم که با وجود داشتن فرزندان سالم همیشه ناشکری می کنندو به خودشون برای وجود بچه ها لعنت میفرستند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

شما خیلی معلومه که با فکر این انتخاب رو داری ولی اگر امکانش هست یه درصد به این فکر کنید که این راهی ...

ببین تربیت باید کنارش مادر و پدر کاملا سالم و با حوصله داشته باشه.و تغذیه که خیلی خیلی مهمه..

صرف اینکه بچه بیاریم بخاطر اولی اشتباهه.

و اینکه بله من مطالعه دارم اتفاقا محققان آمریکایی جدیدا تحقیقاتی انجام دادن بچه های خانواده تک فرزند شادترند و کیفیت بهتره

البته اینم بگم یک نسخرو نمیشه برای هر خانواده ایی پیچیده

و این تحقیقات طبق آمار و ارقام هستن

هر کسی باید شرایط خودش رو بسنجه

بله اگه شما واقعا توان مالی روحی روانی داری

خب میاری

ولی اگه یکیش لنگ بزنه واقعا در حق دوتا بچه ظلم بزرگی میکنی