2777
2789
عنوان

خیلی بیشعوری

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
۸صبح وقت فوش دادنه؟

صبح و شب مگه برای شما داره؟

من همیشه به یادشم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙄۸ صبح فک نکنم چیزی بخوره

حالا بی شوخی ولی من همیشه تو فکرشم اما الان تایپیک گذاشتم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
حالا بی شوخی ولی من همیشه تو فکرشم اما الان تایپیک گذاشتم

شاید اونم باشه شاید ن 

ی خبری دوراردور ازش بگیر اگ نیس فراموش کن ت عین بستنی قیفی آب میشی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حالا جدا از شوخی بیخیال لیاقت داشت که اکس نمیشد هرقدر فک کنی بهش بیشتر وابستش میشی سرگرم کن خودتو

مرده شورشو ببرن

پس چ کنم قلبم بی محبت مونده

نخند😂 جدی میگم

یعنی چی که خدا کجاست؟

میگم خدا نیست اگرم باشه کاری به کار ما نداره

شاید اونم باشه شاید ن  ی خبری دوراردور ازش بگیر اگ نیس فراموش کن ت عین بستنی قیفی آب میشی

اونم تو فکرمه حتی گریه میکنه🥹

چطوری دنیا؟

ممنون 

کدوم کاربر بودی عزیزم ؟ نشناختم 😅

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

اخی خیلی بانمک میگی😂 جایگزین پیدا کن براش به راحتیییی 🤕😂 درکت میکنم عزیزم ولی گورباباش

عزیزمم ❤️

از کجا بیارم یجوری میگی جایگزین انگار میوس

ممنون  کدوم کاربر بودی عزیزم ؟ نشناختم 😅

من کاربریم همینه از اول 

تو رو می شناختم از بچه های قدیم بودی 

یه لحظه تو تاپیک دیدم گفتم عه دنیا💕 

شما منو نمی‌شناسید چون فعال نبودم ولی شما ها بودید 

از بچه های قدیم کسی رو میشناسی که هنوزم باشه؟

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌